Inaktiv platsannons

Serviceminded Ekonomiassistent på 80-100 % i Göteborg

Är du en prestigelös och serviceminded person med intresse för ekonomi och administration? I så fall kan vi ha rätt tjänst för dig! Till vår kund söker vi nu en person som vill stötta i verksamheten fram till slutet av juni. Kontoret är beläget på Öckerö och det finns möjlighet att anpassa arbetsgraden mellan 80-100 %.

Om tjänsten

Din roll

Hos vår kund kommer du arbeta med varierande administrativa uppgifter men ta avstamp i hantering av leverantörsfakturor. Beroende på din tidigare erfarenhet kan du även komma att ta andra uppgifter med. I rollen igår också att ta emot besökare samt svara i telefon.

Vem söker vi?
Vi tror att du har gymnasieutbildning samt något års erfarenhet av att arbeta administrativt eller ekonomirelaterat arbete. Har du längre erfarenhet kan denna omsättas i tjänsten med. Har du erfarenhet av att arbeta i Medius Flow är detta ett stort plus.

Som person behöver du vara hjälpsam och prestigelös. För att lyckas i rollen behöver du trivas i en föränderlig miljö och gilla att driva ditt eget arbete framåt. Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift för att bli aktuell för tjänsten.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik, Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Försäljning / Inköp | Ekonomi / Juridik | Jobb för redovisningsekonomer | Heltidsjobb (förstajobb) | Deltidsjobb