Inaktiv platsannons

Serviceinriktad kassapersonal till Storbank i Stockholm

Om tjänsten

SJR söker kundservicemedarbetare/kassapersonal till spännande uppdrag hos vår kund som är en storbank. Vi söker nu en serviceinriktade och engagerad medarbetare som främst kommer att möta och serva de kunder som besöker kontoren.  Vi arbetar med olika kontor runt om i Stockholm. Intitialt är uppdragen 6 månader med chans till förlängning. 

Vem är du?
Vi söker dig som vill få mer erfarenhet inom bank och finans och ser det som en spännande utmaning att vara kundtjänstansvarig på kontoret. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att möta och serva de kunder som besöker kontoren eller kontaktar banken vi mejl och telefon. Arbetet innebär även att självständigt sköta kassa- och kundtjänstrutinerna, vara ansvarig för lokalen och hantera enklare privatärenden. För att passa rollen som kundservicemedarbetare är du intresserad av kundmöten och affärer. Du är en utpräglad servicemänniska och sätter alltid kunden i första hand.

Kvalifikationer
Vi tror att du redan idag jobbar eller har jobbat med liknande arbetsuppgifter, gärna på kontor. Vi ser gärna att du har eftergymnasialutbildning inom ekonomi. Du har hög social kompetens och god kommunikationsförmåga. Du är lyhörd och duktig på att bemöta olika personligheter och att anpassa budskapet efter mottagaren. Stor vikt läggs även vid din personlighet då det är viktigt att du har en positiv attityd, god samarbetsförmåga och helt enkelt gillar att ha kul på jobbet. Sammantaget söker vi dig med hög servicenivå och en härlig inställning!

Har du SwedSec-licens är det också meriterande. Det är viktigt att du är flytande i Engelska och svenska, i både tal och skrift.

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej