Inaktiv platsannons

Junior Marketing Manager till Veolia i Stockholm

Om tjänsten

 

 


Drivs du av att vara med och analysera olika marknader och branscher för att identifiera var och hur ett företag ska växa? Drivs du av att få ett stort eget ansvar och vara en del av ett team som fokuserar på framtiden?

Då har Veolia tjänsten för dig!

Veolia söker nu en junior Marketing Manager och som drivs av att vara med och skapa förutsättningarna för tillväxt och samtidigt vara delaktig Veolias förändringsresa mot nya mål. Veolia sitter i Vasastan och du välkomnas in ett härligt team med stort engagemang och driv.

Veolia erbjuder dig; 
Att vara med på deras spännande resa att utveckla och definiera deras erbjudanden för att ta marknadsandelar och bredda deras erbjudanden mot kommuner och industri. Du kommer att analysera marknader, kunder och konkurrenter i norden, jobba med CRM men också vara med att bygga Veolias strategiska marknadsplan.

Att jobba självständigt med ett eget affärsområde som du är ansvarig för. Du kommer jobba tätt med våra affärsutvecklare samtidigt som du kommer vara drivande i att ta fram förvärvsmöjligheter för att brygga och komplettera Veolias portfölj och geografiska spridning.

För att trivas hos Veolia; 
Ska du ha en civilekonom alt. civilingenjörsutbildning. Du har jobbat med analys under studietiden och du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Är du dessutom flytande i finska är det en merit. Då det ingår resor i jobbet måste du kunna göra det någon gång varje månad.  

Du ska vara prestigelös och flexibel samtidigt som du har tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är analytisk och kan tänka utanför boxen, samtidigt som du har ett strategiskt tänk. Du har en hög ambitionsnivå och jobbar för att få Veolia att växa. Du sprider härlig energi omkring och är en kommunikativ lagspelare.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej