Inaktiv platsannons

Administratör till Collectum i Stockholm

Om tjänsten


SJR söker nu en administratör till Collectum. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående. Du kommer att ingå i kundserviceteamet. Du kommer att arbeta med administrationen kring kundernas avtal. 

Kundservice är Collectums främsta ansikte utåt. Vi har ett kundorienterat synsätt som innebär att vi fokuserar på behoven hos både företag och deras anställda. Kundservice består av ca 60 personer. Vi ansvarar för information till företagen, tecknande och ändringar av pensioneringsavtal, registrering av försäkringsändringar. Vi har även kontakt med försäkringsförmedlare. Mot företagens anställda ansvarar vi för registrering och information rörande deras försäkringar ITP, ITPK samt TGL. Vi ansvarar också för registrering och frågor om ITPK-val, förmånstagarförordnanden, kapitalflyttar samt hälsoprövning av ITP och ITPK. 

Lämplig bakgrund

Som person är du driven, utåtriktad och initiativrik. Du gillar att analysera och lösa problem. Du känner ansvar för dina uppgifter och utför dem noggrant. I samarbetet med andra, är du en gruppspelare som gillar att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du ska ha ett intresse för att utveckla vår verksamhet och ha ett stort fokus på kundvård. Ansvar, engagemang och samarbete är våra värderingar och för oss är det viktigt att dessa tre ledord gestaltas i allt vi gör både gentemot våra kunder och i vårt interna arbete.

Har du tidigare erfarenheter av arbete med tjänstepension är det meriterande.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej