Inaktiv platsannons

Vi har stort tryck på kvalificerade Business och Financial Controllers! i Stockholm

Om tjänsten

Just nu söker vi erfarna personer med bakgrund i controlling som vill anta nya utmaningar och utvecklas vidare. Vi vill komma i kontakt med dig som finns tillgänglig och ser det som en fin möjlighet till utveckling att arbeta som konsult för SJR ute hos någon av våra kundföretag.

Arbetsuppgifter
Som controller arbetar du med bokslut, månadsrapportering och budget mot utfall och prognos. Dina arbetsuppgifter innebär även framtagande av beslutsunderlag samt verksamhetsuppföljning.

Vad erbjuder SJR?
Som konsult får du möjlighet till variation i ditt arbete och en chans att pröva olika branscher. Detta kan ge dig den personliga utveckling du söker såväl som det kan innebära mycket fina meriter för dig att nå dina drömmar i arbetslivet. Vi på SJR bryr oss om våra konsulter, du erbjuds därför en nära kontakt till din konsultchef som agerar bollplank för din fortsatta karriär med stort engagemang. Som tillsvidareanställd hos SJR omfattas du av en trygghet i form av garantilön om du skulle stå utan uppdrag en tid. Du får även förmåner i form av exempelvis friskvårdsbidrag. Vi satsar även på många trevliga sociala aktiviteter för att lära känna varandra bättre.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som controller och har förståelse för redovisningen. Du bör ha erfarenhet från arbete i något affärssystem och goda kunskaper i Excel. Du är social och gillar att arbeta verksamhetsnära. Som person är du social, nyfiken, driftig samt har en förmåga att anpassa dig väl till människor och olika typer av miljöer. Vidare bör du vara strukturerad, drivs av att arbeta i ett högt tempo samt är kommunikativ.

Stämmer denna beskrivning in på Dig vill vi gärna se ditt CV och personliga brev.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej