Inaktiv platsannons

SAP Financial Analyst i Göteborg

För kunds räkning söker vi nu en erfaren SAP Financial Analyst med start omgående. För rätt person finns det möjlighet till anställning hos kund. Vår kund är en industrikoncern i Trollhättan området och du kommer att ingå i ett team om fyra personer.

Om tjänsten

Vad innebär rollen?

I rollen som SAP Financial Analyst kommer du tillsammans med IT-avdelningen på bolaget att ansvara för och driva ett förbättringsprojekt i SAP. Detta kommer sedan att övergå i en förvaltande roll. Du kommer även att ha arbetsuppgifter inom ekonomisk planering, såsom budget- och prognos.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har kvalificerad erfarenhet från likvärdigt arbete. Du har någon ekonomisk examen alternativt examen som systemvetare som har jobbat inom ekonomi. Du har expertkunskaper både inom SAP och Excel och har tidigare arbetat med prognoser och analyser av ekonomisk data. Då koncernspråket är engelska är du flytande i engelska i både tal och skrift.

Som person har du god kommunikativ förmåga och är duktig på analys. Vidare är du strukturerad, drivande och har hög integritet samt har förmågan att självständigt driva uppdrag. Du tycker om utmaningar och är en handlingskraftig problemlösare.

Ytterligare information om uppdraget
Tjänsten är på heltid. Företaget är beläget i Trollhättan.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT, Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej