Inaktiv platsannons

Kundansvarig Specialist Skog & Lantbruk i Stockholm

Om... Region Stockholm ansvarar för att erbjuda kvalificerad rådgivning och service till ca 750 000 privatkunder och ca 67 000 företagskunder i ett av Europas snabbast växande storstadsområden. Vi är ca 800 medarbetare i regionen och...

Om tjänsten

Om jobbet

Region Stockholm ansvarar för att erbjuda kvalificerad rådgivning och service till ca 750 000 privatkunder och ca 67 000 företagskunder i ett av Europas snabbast växande storstadsområden. Vi är ca 800 medarbetare i regionen och verksamheten bedrivs vid 55 kontor.


Vi söker dig som har en stark ambition att utveckla skog- och lantbruksaffären i Stockholm. Vi söker en kundansvarig specialist med spetskompetens inom skog. I rollen ingår ett visst kundansvar, prospektering samt att vara kontaktperson för Private Banking. Du är den lokala kompetensresursen inom segmentet mot privataffären. Du utvecklar och driver affären i nära samarbete med regionansvarig Skog och Lantbruk.

Som Kundansvarig Specialist Skog & Lantbruk hos oss kommer du att:

  • Ansvara för att utveckla och vårda bankens skogsaffär i Stockholm
  • Aktivt jobba med prospekts och delta i nätverk på den lokala marknaden
  • Se kundens olika behov och affärsmöjligheter i varje möte samt skapa nätverk med specialister och externa samarbetspartners för att på bäst möjligt sätt stödja kundens hela affär
  • Stötta andra Skog och Lantbruksrådgivare i regionen med specialistkompetens
Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Dina personliga egenskaper är viktiga och arbetet kräver hög kompetens vad det gäller social förmåga, egen drivkraft och affärsmannaskap. Du bör även ha en god analytisk förmåga och gilla ett strukturerat arbetssätt. Kunderna vill träffa just dig för din kompetens, tid och tillgänglighet och för att du levererar med hög kvalitet.

För att lyckas behöver du samarbeta med andra Skog & Lantbruksansvariga i regionen, kollegor, kundstöd inom Private Banking, försäkringsspecialister m.fl. Vi sätter stor vikt vid nära samarbete där vi ställer upp för varandra och det krävs för rollen att man är en lagspelare.

Du har Skog & Lantbruksutbildning med inriktning skog, tex jägmästare, ekonomagronom, skogsmästare . Swedsec licens är ett formellt krav för rollen därför erbjuds du en licensieringsutbildning i början av din anställning hos oss.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Ekonomisk rådgivning inom Skog och lantbruk
  • Kreditbedömning (kassaflöde skog) och värdering (fastighetsmarknad)

Erfarenhet och kunskap om praktiskt skogsbruk och skattefrågor är meriterande.

Möjliga nästa karriärsteg

Karriärvägarna inom Swedbank är många och intern rörlighet är något som uppmuntras för att bredda kompetens, personlig utveckling och bankens konkurrenskraft.

Varför jobba med mig, David Kästel

Vi kan erbjuda en stor och intressant skogsmarknad och ett starkt varumärke inom skog- och lantbruksaffären. Du har stora möjligheter att forma din egen affärsprocess inom segmentet som är en prioriterad affär i regionen och i banken som helhet.
Engagemang, driv och en stark vilja att göra affärer är centrala delar för att lyckas i rollen.
Jag är utbildad agronom och har stor branschkompetens genom tidigare uppdrag som rådgivare och teamchef på en rådgivarorganisation och har arbetat med praktiskt lantbruk under ett antal år.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – en kollega om jobbet!

 

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Heltidsjobb (förstajobb)