Inaktiv platsannons

Scandic Triangeln söker Köksmästare med driv och engagemang i Malmö

Scandic Triangeln Malmö är ett landmärke som både Malmöbor och tillresande har en relation till. Hotellet stoltserar med sina 20 våningar på stans största shoppinggata med direkt närhet till tågstationen som tar dig till Köpenhamns flygplats på bara 15 minuter. Scandic Triangeln är en fullservice mötesanläggning med internationell karaktär och 221 stora ljusa hotellrum som bjuder på spektakulär utsikt över centrala Malmö och Öresundsregionen.

Arbetsbeskrivning:

De 18 nyrenoverade mötesrummen har unika egenskaper och funktioner med fokus på mötets syfte & mål och kompletteras av den unika festvåningen som inbjuder till festligheter och firande i skenet av kristallkronor. På entréplan finner du vår nyöppnade Triangeln Restaurant & Lounge som är en perfekt mötesplats. Vår ambition är att bli Sveriges bästa möteshotell, en målbild som genomsyrar verksamheten på alla avdelningar. Låter det spännande?

Är du vår Köksmästare?

Då är du en positiv, driven och engagerad ledare som brinner för kvalitet och gästens upplevelse. Du har väntat på möjligheten att få visa vad du går för på ett av Malmös största hotell och du brinner för att driva resultat både vad gäller medarbetarnöjdhet, gästnöjdhet och lönsamhet. Du är kreativ och engagerande och sätter alltid gästen först. Att arbeta med kalkyler och lönsamhet är en självklarhet för dig och du förstår vikten av att arbeta strukturerat och proaktivt.

Du har mycket god förmåga att ta initiativ och anpassar dig och verksamheten med smidig flexibilitet vid förändringar. Du trivs i situationer med högt tempo och är en lugn och trygg ledare.

För att lyckas som ledare hos oss behöver du vara prestigelös, modig och se Scandics värderingar som dina egna!

Vad är din roll?

Du har det övergripande ansvaret för kvalitén och lönsamheten för hotellets köksverksamhet som omfattar frukost, a la carte, konferens, bankett, shop, roomservice samt disk. Din passion för mat och dryck och service syns i utbudet på hotellets alla outlets och i återkopplingen från våra gäster . Att driva köksverksamhet på flera olika våningar ser du som en spännande utmaning och logistik är aldrig ett hinder för dig.

Vad vi erbjuder:

Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?

Vill du vara en del av Nordens marknadsledande hotellkedja med nästan 230 hotell och 14000 medarbetare? Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation.

Vad vi ber om:

  • Relevant utbildning/5-års yrkeserfarenhet
  • Gedigen mat och dryckeskunskap
  • Ledarerfarenhet
  • God analytisk förmåga
  • Erfarenhet av budgetansvar och resultatorienterat arbete
  • Kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Meriterande   

  • Erfarenhet av köksekonomi och bokslut
  • Kunskaper i ytterligare språk

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Ansvarig för
Köket
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Malmö | Restaurang | Turism | Jobb för kockar | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)