Inaktiv platsannons

Chef Road Inrikes i Göteborg

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
I PostNord arbetar vi efter visionen att leverera kommunikations- och logistiklösningar i världsklass till nöjda kunder. Part Inrikes i Göteborg är en enhet inom eCommerce & Logistics. Vi söker en chef för trafikledningen med placering på Exportgatan i Göteborg.  
  
Du har vad som krävs
Som Chef är du ansvarig för den dagliga driften i trafikledningen. Du är också en starkt pådrivande kraft för utvecklingen av Postnords partigodsprodukt. Vi ser din förmåga att leda och utveckla såväl personal som vår verksamhet som helt avgörande.  
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från inrikes trafikledning och företrädelsevis i arbetsledande befattning. Du har adekvat arbetsrelaterad utbildning inom transport/logistik. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt goda kunskaper i MS Office.  
Som person är Du är driven och självgående, serviceminded och har en känsla för logistik och problemlösning med ekonomiskt ansvar. Du är flexibel, gillar högt tempo och är stresstålig. Du är noggrann och ansvarstagande samt har lätt för att skapa kontakter med kunder, transportörer och interna produktionsenheter. Att du är positiv, noggrann samt har en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationer ser vi som en självklarhet. Du kommer att ingå i Road Inrikes ledningsgrupp.  
 
Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej