Inaktiv platsannons

Internal Communication Manager i Solna

Koncernfunktionen Corporate Affairs ansvarar för PostNord-koncernens kommunikation och hållbarhetsarbete.

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
Ansvaret för kommunikation omfattar den strategiska inriktningen för intern och extern kommunikation, varumärke och marknadskommunikation. Enheten har också operativt ansvar för delar av den samlade kommunikationen. Bland annat ansvarar enheten för att leda och utveckla PostNords strategier för intern kommunikation och operativt driva ett antal koncerngemensamma aktiviteter och projekt.
Din huvuduppgift blir att i nära samarbete med andra enheter och ländernas lokala kommunikationsteam utveckla och samordna PostNords interna kommunikation. Det innebär bland annat att du tar fram, implementerar och följer upp strategier och aktiviteter som bidrar till högre effektivitet i den interna kommunikationen, skapar engagemang hos medarbetarna och ger dem bättre förutsättningar att representera PostNord i förhållande till våra kunder. Du är koncernens expert och rådgivare avseende intern kommunikation vad gäller såväl strategier och konceptualisering som aktivering och uppföljning. Du kommer att ha ett nära samarbete med enheten för Content som också ligger inom Corporate Affairs.
 
Du har vad som krävs
Vi söker dig som har ett naturligt intresse av kommunikation och förstår dess betydelse för att skapa förtroende, delaktighet och engagemang i företaget.  
Vi ser att du har relevant utbildning inom området och mångårig erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter i ett stort företag eller organisation med en komplex intressentbild. Vidare ser vi att du har mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift. Har du kunskaper i några övriga nordiska språk ser vi det som starkt meriterande.
 
Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Som en driven och erfaren digital säljare kommer du till ett ambitiöst team där du har stor möjlighet till personlig utveckling.
 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Logistik / Transport | Deltidsjobb