Inaktiv platsannons

MTGCreative Sales i Stockholm

MTG Radio expanderar och söker nu en person som ska jobba med Creative Sales.

Om tjänsten

Om rollen

Creative Solutions har ett uppdrag att med sin specialistkompetens hitta säljbara lösningar, uppdatera material samt utbilda säljorganisationen. Som Creative Manager är du ett viktigt ansikte mot marknaden och medverkar på säljmöten samt genomför egna  kundbesök.

Du kommer även vara delaktig i framtagandet av retorik och presentationerför dessa produkter.

Huvudfokus för tjänsten ska vara att maximera intäkterna på samtliga annonsytor där creative finns. Detta görs genom att uppsöka och träffa befintliga kunder, nya potentiella slutkunder samt genom att etablera och stärka relationen med mediebyråer. I dialog med dessa kommer du att bistå med att stötta med enklare analyser, efterfrågat material, uppföljningar etc.

Det här erbjuder vi dig

Vi erbjuder dig en utmanande roll i en organisation med högt i tak. Att vara del av ett mediabolag mitt i den förändring som branschen befinner sig i är spännande. Det innebär att vi ständigt behöver vara på tå och inte vara rädda för att skifta fokus vilket leder till varierande och utmanande vardagar. Om du uppskattar när det går undan kommer du att trivas tillsammans med oss. Vi sitter på Ringvägen 52 på Södermalm tillsammans med flera bolag inom MTG-koncernen. Vi vill att alla ska känna sig hemma här och vi hoppas att även du kommer att göra det.

Vem söker vi?

Vi söker dig med gedigen erfarenhet inom B2B-sälj och affärsutveckling. Vi ser gärna att du kan påvisa goda resultat från dessa tidigare erfarenheter. Du är van att skapa presentationer och säljunderlag och presentera dessa för kund. Du är en relationsskapande person som är van ha flera kontaktytor då du kommer att vara kontaktperson för specifika frågor både internt och externt.

Som person är du kreativ, målmedveten och besitter ett starkt kundfokus. Du gillar att verka i en miljö som ständigt förändras och där kravställningen är hög. När marknaden förändras hänger du med och har koll på senaste nytt!

Ansökan

Ansök genom att trycka på ansökningsknappen och bifoga CV samt personligt brev . För mer info, kontakta Andreas Karlsson, Lead Recruiter, på Andreas.Karlsson@mtg.com. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 (Modern Times Group MTG AB (publ.)) är en ledande internationell digital underhållningskoncern och vi formar framtidens underhållning genom att förena konsumenter med innehållet de älskar på så många sätt som möjligt. Våra varumärken omfattar TV, radio och nästa generations underhållning inom esport, digitala videonätverk och online-spel. Vi har vårt ursprung i Sverige och våra aktier är noterade på Nasdaq Stockholm (‘MTGA’ och ‘MTGB’)

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)