Inaktiv platsannons

MTGB2B Manager i Stockholm

Nu söker MTG Radio en B2B Manager!

Om tjänsten

Om rollen

I rollen ingår det att utarbeta den årliga marknads- och aktivitetsplanen för de marknadssegment som MTG Radio riktar sig till B2B. Rollen ska säkra att marknadsföring och marknadskommunikation bidrar till en fortsatt starkt position inom kommersiell radio

Det ingår även att utifrån fastställd aktivitetsplan under året initiera marknadsinitiativ och samordna dessa med uppsatta försäljningsplaner. Du kommer även att genomföra omvärldsanalyser, presentera resultat och inspirera, både internt och externt. Du skall även operativt planera genomföra kampanjer och andra marknadsaktiviteter.

I ansvaret ligger också att styra produktionsledning, samordning med övriga enheter inom MTG Radio samt säkerställa att genomförda marknadsaktiviteter utvärderas.
I rollen ligger att tillsammans med ansvarig för Creative Solutions utveckla och planera hur positioneringen mot aktuella marknadssegment samordnas med den övergripande positioneringen av MTG Radios varumärken.

Det här erbjuder vi dig

Vi erbjuder dig en utmanande roll i en organisation med högt i tak. Att vara del av ett mediabolag mitt i den förändring som branschen befinner sig i är spännande. Det innebär att vi ständigt behöver vara på tå och inte vara rädda för att skifta fokus vilket leder till varierande och utmanande vardagar. Om du uppskattar när det går undan kommer du att trivas tillsammans med oss. Vi sitter på Ringvägen 52 på Södermalm tillsammans med flera bolag inom MTG-koncernen. Vi vill att alla ska känna sig hemma här och vi hoppas att även du kommer att göra det.

Vad söker vi?

Du är duktig på att bygga och bibehålla relationer med såväl interna delar av organisationen så som säljavdelning och marknadsavdelning samt externa delar som reklambyråer och kunder. Du har även erfarenhet av att driva och följa upp resultaten från branschspecifika event. Du är bekväm med att vara en nyckelperson i kommunikationen av de produkter och event som tas fram gentemot säljorganisationen.

Ansökan

Ansök genom att trycka på ansökningsknappen och bifoga CV samt personligt brev . För mer info, kontakta Andreas Karlsson, Lead Recruiter, på Andreas.Karlsson@mtg.com. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 (Modern Times Group MTG AB (publ.)) är en ledande internationell digital underhållningskoncern och vi formar framtidens underhållning genom att förena konsumenter med innehållet de älskar på så många sätt som möjligt. Våra varumärken omfattar TV, radio och nästa generations underhållning inom esport, digitala videonätverk och online-spel. Vi har vårt ursprung i Sverige och våra aktier är noterade på Nasdaq Stockholm (‘MTGA’ och ‘MTGB’).

 

 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)