Inaktiv platsannons

Rekryterare i Stockholm

Som Rekryterare är ditt uppdrag att ha ansvar över hela rekryteringsprocessen för att i nästa steg kunna leverera kandidater ut till kontoren i hela Stockholm.

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
PostNord Sverige söker en rekryterare till Region Öst. Du kommer vara placerad på ett av våra kontor i centrala Stockholm.  
Arbetet innebär att du ansvarar över hela rekryteringsprocessen utifrån ett fast produktionsområde med annonsutformning, gallring, intervjuer, referenstagning samt presentation av kandidater till kontoren i regionen. Tjänsten är tillsvidare med start enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda till kontorstider mån-fre.
 
Du har vad som krävs
Vi söker dig som har personalvetar- eller likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du i dagsläget jobbar som konsultchef, kandidatansvarig eller i bemanningsbranschen. Det är meriterande att ha erfarenhet från logistikbranschen. Du ska ha goda datorkunskaper och behärska engelska i tal och skrift. Som person är du redo för nya utmaningar och ett högt arbetstempo där det ställs krav på att du är lösningsorienterad och initiativtagande. Då du kommer ingå i ett team ser vi att du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös och värdesätter god kommunikation med både kollegor och kandidater. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
Vi levererar
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på ca. 38,5 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Anställning sker enligt kollektivavtal.
 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej