Inaktiv platsannons

Chaufför C/CE i Nässjö

Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
PostNord söker dig som är intresserad av att jobba som lastbilschaufför hos oss, med Nässjö som utgångsort!  
Vi behöver ytterligare trevliga och duktiga C och CE-chaufförer som ska arbeta med distribution och inhämtning av pall/paket och brev. Som den första och sista länken till våra kunder blir din servicekänsla och förmåga att samarbeta extra viktig. Kunden ska alltid känna att kontakten med PostNord är positiv. Utöver intresse för kunden är det meriterande om du har erfarenhet av distribution. Arbetet innehåller en hel del tunga moment så fysisk styrka är en fördel. Även stresstålighet är en fördel med tanke på att du har ett stort antal kundstopp varje dag och får även nya uppdrag under dagen. Anställningsformen är tillsvidare på 100 % i omfattning.  
 
Du har vad som krävs
Vi söker nu flertalet chaufförer med C och/eller CE- behörighet samt YKB. Du har serviceanda mot kunder och medarbetare, är noggrann och ansvarstagande, samt är en god representant för PostNord. Du behärskar svenska i tal och skrift. Ange i din ansökan vilka körkorts- och övriga behörigheter du har, t.ex. YKB, ADR, truckkort, samt utbildning och tidigare yrkeserfarenheter.  
   
Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal med marknadsmässiga villkor. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig.  
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. PostNord erbjuder även dig som anställd en trygg och långsiktig arbetsgivare med trygga anställningsvillkor, oavsett var i livet du befinner dig.  
   

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nässjö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nässjö | Logistik / Transport | Deltidsjobb