Inaktiv platsannons

Initiativrik mekaniker i Stockholm

Om tjänsten

Bo granne med savannens vilda djur, åk den världsunika linbanan Safari eller träffa Bamse i en värld där sagan blivit verklighet - Kolmården är en destination fylld av upplevelser för alla åldrar och våra fantastiska attraktioner är en viktig del i detta äventyr.

Vi söker nu en initiativrik mekaniker som vill vara med och bidra till att skapa sagolika minnen för både barn och vuxna! Som mekaniker kommer du att arbeta med allt ifrån felsökningar på höga höjder i vår häftiga berg – och dalbana Wildfire, vår linbana Safari och attraktionerna i Bamses värld. Andra arbetsuppgifter är reparation och underhåll av den mekaniska utrustningen och mer traditionell mekanik.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som t ex kontroller av attraktioner eller liftsystem. Du har även kunskaper inom områden som mekanik, el, automation, pneumatik och hydraulik. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Du brinner för service till våra gäster och medarbetare samtidigt som du sätter säkerheten i fokus. Vidare planerar och organiserar du självständigt det egna arbetet och lockas av nya utmaningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag är den 21 mars men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågar om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Johnsson, Operativ Chef Attraktion, på magnus.johnsson@kolmarden.com eller 010-708 76 64. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Liza Wrangenby, HR-generalist, på liza.wrangenby@kolmarden.com eller 010-708 75 15.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Sommarjobb