Inaktiv platsannons

Mättekniker inom bearbetning, Transmissionstillverkning i Sodertalje

Om tjänsten

På transmissionstillverkningen arbetar vi med tillverkning av Växellåds- och axelkomponenter. Huvudprocesserna är skärande bearbetning och härdning, med kvalité och mätteknik som två viktiga fokusområden. Mätteknik är ett eget verkstadsområde, med ägandeskap av all mätutrustning och alla mätmetoder på DX.

Vi befinner sig just nu i en expansiv och spännande fas där vi lägger grunden för Scanias framtida transmissionsproduktion. Samtidigt som vi blickar framåt mot nya generationens växellåds- och axelplattform utmanar vi kontinuerligt våra nuvarande arbetssätt för att säkerställa en produktion i världsklass.

Arbetsuppgifter
Som mättekniker deltar du främst i framtagning av nya produkter, i form av fastställande av mätmetod, programmering och mätning. Parallellt ingår support till produktion vid utredningar av eventuella kvalitetsavvikelser och mätmaskinshaverier.
 
3-skift, verkstadsmiljö och mätteknisk support för hela bearbetningsområden är utgångsläget. Service, ägandeskap, kompetens och proaktivitet är fyra starka ledord, med stort eget ansvar som nyckel till framgång.
 
Mätteknik erbjuder varierande och komplexa arbetsuppgifter, där noggrannhet och en µ är vardag, i en tekniskt avancerad miljö.
 
Din profil
Du tycker om att hjälpa och samarbeta med andra, du prioriterar kundens behov och är bekväm med att tillhöra en serviceorganisation.
 
Då samarbete med olika funktioner, internt och externt, är vanligt förekommande, behöver du kunna kommunicera flytande på svenska och engelska, i tal och skrift.
 
Du behöver vara noggrann och kvalitetsmedveten, ha erfarenhet att mäta små toleranser med mätmaskiner och handhållna mätutrustningar och ha en förståelse för vad en µ innebär.
 
En mätteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom mätteknik är ett krav.

Du blir en viktig del av Scania – Scanias framgångar bygger till stor del på våra kärnvärden och sätt att arbeta, särskilt åtagandet om ständig förbättring och vårt ledningssystem. Tillsammans utgör dessa tillgångar "The Scania Way" och grunden för Scanias företagskultur. Detta ger Scania en stark ledarposition i en värld som alltmer kräver säkra, hållbara och effektiva transportsystem. Scanias kärnvärden definierar vår kultur, läs mer om dem på vår hemsida .

Ta reda på mer!

Kort film om vår verksamhet,

Ytterligare information
Kontakta gärna Carina Fred Odljung, 08-553 701 96 eller Daniel Vallin, 08-553 838 22.
 

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej