Inaktiv platsannons

Certifierad Flygplanstekniker i Nyköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Support Solutions är en avdelning inom affärsenheten Aviation Services. Vår verksamhet präglas av flera helhetsåtaganden för kunder i flyg och helikopterbranschen både i Sverige och internationellt.

I Nyköping finns sektionen Civil Fixed and Rotorwing, en komplett part 145 flygverkstad med sidoverkstäder för underhållsarbete och modifieringar av civila flygplan och helikoptrar. Vi behöver nu förstärka verksamheten med ytterligare en flygtekniker.

Din framtida utmaning

Du kommer arbeta i huvudsak med flygplantyperna Dash-8 Q300, Learjet-35, Mitsubishi MU-2B och Beech B90/200/250. Arbetet innebär allt från linjetjänst och tungt underhåll till reparationer och modifieringar. Denna tjänst är till största del förlagt till dagtid, men en del kvällstjänstgöring förekommer.

Då vi har verksamheter på andra orter i Sverige och ibland följer med våra kunder på olika uppdrag så bör du även vara beredd på att tjänsten innehåller en del in- och utrikes resor.

Den du är idag

Vi tror att du är en duktig flygtekniker med giltigt EASA Part-66 B1 cert, (B2 är meriterande) och några års erfarenhet. Du gillar utmaningar och vill utvecklas i en stimulerande och spännande miljö. Är du utbildad på flygplantyperna, Dash-8 Q300, Learjet-35, Mitsubishi MU-2B och/eller Beech B90/200/250 så är även det meriterande.

Du är van att ta stort ansvar, är initiativrik, har gott ordningssinne samt jobbar med lätthet i olika verksamhets/underhållssystem. Du är lösningsorienterad och en engagerad lagspelare som arbetar bra i grupp. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nyköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nyköping | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)