Inaktiv platsannons

JUNIOR PROGRAMVARUUTVECKLARE i Linköping

Håller du på med ditt exjobb eller är du i början av din karriär? Vill du arbeta i spännande projekt med stora utvecklingsmöjligheter? Just nu är vi inne i en mycket expansiv fas vilket ger unika möjligheter för den som saknar erfarenhet men som har rätt inställning att utvecklas som programvaruutvecklare.

Om tjänsten

Vad du blir en del av


Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster och kamouflagesystem för försvarsmarknaden. Vår breda produktportfölj innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Vilka är vi? Vi är ett glatt gäng som arbetar med programvara på Dynamics. Just nu står vi inför stora utmaningar med mycket spännande arbetsuppgifter. Vi söker därför efter personer som vill bli en del av vårt växande team där kompetens och idéutveckling i en kreativ och flexibel arbetsmiljö är nyckeln till vår framgång.

Som programvaruutvecklare hos oss kommer du att ingå i ett utvecklingsteam med fokus på att utveckla och leverera avancerade programvarusystem för missiler, torpeder och undervattenssystem. Vår tekniska kompetens innefattar allt från HW-nära programvaruutveckling till User Interface och systemdesign. Detta ger stor flexibilitet då man kan få jobba med olika produktområden såväl som med varierande arbetsuppgifter beroende på intresse.

Våra ledord är Resultat, Precision och Teamwork vilket innebär att vi hjälper varandra att fokusera på de möjligheter och utmaningar som vi har framför oss. Vi tror på att en mångfald av erfarenhet, olika perspektiv och bakgrund bidrar till en stimulerande och rolig arbetsplats med bättre produkter för våra kunder och användare. Där hoppas vi att du vill vara med och bidra.

Din framtida utmaning

Som programvaruutvecklare hos oss kommer du ingå i utvecklingsteam inom något av våra pågående projekt. Teamen är delaktiga i allt från kravarbete till releasehantering där arbetet sker enligt Agila utvecklingsmodeller och principer. Uppgifterna involverar allt från systemutveckling och programmering till testning och verifiering av programvara. Exempel på arbetsuppgifter kan vara utveckling av inbyggda system, kommunikationsprotokoll, signalbehandling från sensorer, utveckling av planeringssystem och mjukvarutest.

Som nyanställd kommer du arbeta gemensamt med erfarna kollegor, vilket ger dig goda förutsättningar att komma in i jobbet/rollen. Frågor och utmaningar som uppstår under projektens gång löses gemensamt i teamet vilket gör att du ständigt utvecklas i din roll. Dina uppgifter och ansvarsområden kommer att utökas i takt med att din kompetens höjs. Du kommer arbeta mycket brett inom området genom att bryta ner problemet, programmera, testa och dokumentera samt redovisa resultatet.

Vår styrka är vår flexibilitet där vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter såväl som utvecklingsmöjligheter inom ett flertal områden. Arbetet kommer därför till stor del anpassas efter din kompetens, erfarenhet och intresse. Vi på Dynamics jobbar inom många teknikområden och därför finns det goda möjligheter att på sikt ta sig an nya utmaningar inom såväl programvara, vår egen organisation eller Saab. Det kan vara allt från att fördjupa sig tekniskt till att ta en mer ledande roll.

Den du är idag

Du håller på med ditt exjobb och är på väg ut i arbetslivet eller så är du i början av din karriär men söker nya utmaningar. Oavsett vilken nivå du är på kommer vi att anpassa dina arbetsuppgifter och ansvar efter din erfarenhet och intresse.

För att vara aktuell i tjänsten som utvecklare hos oss vill vi att du har:

  • Civil- eller högskoleingenjörsutbildning med programvaruinriktning
  • Goda kunskaper inom C/C++ programmering
  • Goda kunskaper av programvaruutveckling i Linux miljö
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Eftersom du kommer arbeta tätt med dina kollegor i ditt team är det viktigt att du har en god förmåga att samarbeta och lätt för att kommunicera. Vi ser gärna att du vill ta dig an utmaningar samt är öppen för att arbeta med varierande uppgifter.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet. Placeringsort är Linköping. Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning av tjänsterna kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!    

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)