Inaktiv platsannons

Hemlig-Expedition Administratör i Järfälla

Vad du blir en del... Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av...

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Du kommer att arbeta i Support and Services Stabsfunktion. Där kommer du att ingå i en grupp på 7 personer som arbetar med service och administration av hemliga handlingar. Verksamheten är placerad på flertalet orter där din placering kommer att vara i Järfälla.

Hos oss är det viktigt att arbete och fritid går ihop. För att möjliggöra detta erbjuder vi bland annat möjlighet till friskvårdsbidrag, extra förmåner vid föräldraledighet enligt kollektivavtal samt möjlighet att planera dina dagar genom flextid. Våra anställda har även tillgång till ett förmånligt aktiesparande.

Din framtida utmaning

Du kommer att jobba med service och administration av hemliga handlingar. Arbetet innebär mer specifikt att man registrerar, krypterar, kopierar, inventerar och arkiverar dessa handlingar.

Utöver ovanstående ingår det även utlån och registrering av olika media såsom CD-skivor och USB-minnen.

I denna tjänst arbetar du i en kundmottagning där du får hantera kundens olika frågor avseende hemliga handlingar och har ett nära samarbete med våra olika säkerhetsavdelningar.

Den du är idag

Vi söker dig som är en öppen och social person med god kommunikationsförmåga och som tycker om att leverera god service då detta är en viktig del i arbetet mot våra kunder. Vi ser det som viktigt att du kan arbeta såväl självständigt som i team. Vi vill gärna att du ska vilja vara med och utveckla vår verksamhet och ser det därför som en god egenskap att du tycker om att jobba med verksamhetsutveckling som ett naturligt inslag i vardagen. Utöver detta kräver tjänsten att du är både noggrann och flexibel. 

Vi ser att du har minst gymnasial utbildning och det är meriterande om du har vana av administrativa yrken sedan tidigare. Du har goda datorkunskaper och goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska. Det är meriterande om du har kunskap inom signalskydd. 

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Bli en del av vår arbete på Saab - Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Järfälla
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej