Inaktiv platsannons

Produktionsutvecklare i Karlskoga

Vad du blir en del... Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen...

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Tjänsten som produktionsutvecklare är förlagd till den produktionstekniska avdelningen hos Dynamics produktionsenhet i Karlskoga. Avdelningen har ca 60 medarbetare och ansvarar för produktionsteknisk beredning, prototyp- och maskinverkstad, verktygskonstruktion, underhåll och fastighetsteknik. 

Din framtida utmaning

Din uppgift blir att identifiera, initiera och driva produktionstekniska förbättringsprojekt inom produktionsenheten. Automatisering och digitalisering är viktiga ledord för oss och det kommer prägla en stor del av din tid, men du kommer också få arbeta med utmaningar inom klassiska produktionstekniska områden såsom produktionssystemutveckling, flödesoptimeringar, ställtidsförbättringar och metodanalyser.

Du samarbetar med produktionstekniska beredare, produktkonstruktörer och produktionspersonal i nyutvecklingsprojekt med tillverkningsvänliga produkter som mål.

Den du är idag

Du drivs av ett brinnande intresse för produktionsteknik och att ihop med andra förändra och förbättra. Du har god social kompetens och förmågan att engagera människor med varierande bakgrund i förändringsarbete. Du är uthållig, både när det gäller att sälja in en idé och i genomförandet där du alltid fullföljer till dess att samtliga mål är uppfyllda.

Du har goda kunskaper inom produktionsteknik och moderna produktionsfilosofier samt förmåga att omsätta teori i praktik. Du har förmodligen en civilingenjörsutbildning eller motsvarande i grunden.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlskoga
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej