Inaktiv platsannons

EMC-ingenjör i Göteborg

Vad du blir en del... Vi på EMC Services är specialister inom EMC (Electromagnetic Compitability). Även om Saab är en stor kund för oss jobbar vi främst på den civila marknaden. Fordonsindustrin en viktig marknad men vi har också...

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Vi på EMC Services är specialister inom EMC (Electromagnetic Compitability). Även om Saab är en stor kund för oss jobbar vi främst på den civila marknaden. Fordonsindustrin en viktig marknad men vi har också uppdrag inom flera andra branscher. Det gör arbetet hos oss väldigt varierande och ställer höga krav på att vi har bred kompetens som vi kan omsätta i praktiken. 

Mer information om oss hittar du på

Din framtida utmaning

Vår verksamhet är baserad på tre olika huvudområden:

  • Provning som vanligtvis utförs i vårt EMC-labb
  • Utbildning Vi har ett flertal olika kurser som vi ständigt förbättrar i takt med att tekniken utvecklas. Samtidigt anpassar vi kurserna utifrån våra kunders behov och verklighet
  • Rådgivning Det är området som huvuddelen av ditt arbete kommer att bestå av. Du hjälper våra kunder genom hela deras utvecklingsprocess och det är både korta eller långa uppdrag. Du ansvarar för alla frågor som är relaterade till EMC. Simulering inom EMC är också ett växande område. Kunskap inom radio är ett plus.

Det är du som är specialisten inom EMC och givetvis har du alltid dina kollegor på EMC Services som stöd.

Du kommer att arbeta både hos våra kunder och i våra lokaler i Mölndal.

Den du är idag

Som person är du social och anpassar dig snabbt till kundens förutsättningar. Du är inte rädd att agera snabbt och kan på ett pedagogiskt sätt förklara för kunden vilka åtgärder som de behöver göra.

Självklart har du både vilja och förmåga att förkovra dig inom EMC. Du har sedan tidigare kunskap om elektronikutveckling. Du tycker det är stimulerande att jobba med många olika typer av produkter, där förutsättningarna oftast varierar.

Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej