Inaktiv platsannons

Provningstekniker-EMC i Göteborg

Vad du blir en del... Vi på EMC Services är specialister inom EMC (Electromagnetic Compitability). Även om Saab är en stor kund för oss jobbar vi främst på den civila marknaden. Fordonsindustrin en viktig marknad men vi har även...

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Vi på EMC Services är specialister inom EMC (Electromagnetic Compitability). Även om Saab är en stor kund för oss jobbar vi främst på den civila marknaden. Fordonsindustrin en viktig marknad men vi har även uppdrag inom flera andra branscher. Det gör arbetet hos oss väldigt varierande och ställer höga krav på att vi har bred kompetens som vi kan omsätta i praktiken. 

Mer information om oss hittar Du på

 

Din framtida utmaning

Vi söker nu en tekniker som skall genomföra EMC-provningar på ett stort antal olika produkter, i huvudsak på den civila marknaden. Du ansvarar för att provningen blir korrekt genomförd och ser till att mätinstrument, etc. är rätt konfigurerade. Du kommer ofta befinna dig ute hos våra kunder. När provningen är genomförd så dokumenterar du provningen i en rapport till kunden.

EMC s lokaler är belägna i Mölndal.

Den du är idag

Som person är du noggrann, tekniskt intresserad och social. Självklart har du både vilja och förmåga att förkovra dig inom EMC området. Du har sedan tidigare kunskap om mätteknik för elektronik och har du även kunskap inom radio är det ett plus.

Du tycker det är stimulerande att jobba med många olika typer av produkter.

Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej