Inaktiv platsannons

Vill du jobba inom kundcenter på finansbolag? i Stockholm

Om tjänsten

För att kunna möta kundernas förväntningar förstärker nu vår kund deras kundtjänst med en handlingskraftig och ansvarstagande person som har förmågan att skapa förtroende. Kanske är det du?

Vår kund är ett av Nordens största finansbolag och är verksamma inom tre affärsområden; Bilfinansering, Kort och Investeringfinansiering. På den svenska marknaden har de ett brett utbud av tjänster gentemot både företag och privatpersoner där vi kan finansiera det mesta som önskas genom leasing och avbetalning. Nu hjälper vi på SJR dem inför detta konsultuppdrag på 12 månader.

Din dag
I den här rollen kommer kunderna ligga i fokus. Du kommer hantera såväl enkla och snabbt avklarade frågor till mer djupgående och komplicerade utredningsärenden och detta sker genom både telefon, mail och chatt. Utöver dessa delar ingår även merförsäljning samt löpande arbete kring:

  • Finansavtal
  • Räntefrågor
  • Förlängningar
  • Uppsägningar
  • Överlåtelsehanteringar

Vem är du?
Vi letar efter dig som alltid har kunderna i fokus. Du vet vad service är och du brinner för att alltid leverera den bästa! Du har en ekonomisk utbildning och har du erfarenhet av att använda telefonen som verktyg i ditt dagliga arbete är det meriterande. Har du erfarenhet av liknande roller som denna är det också meriterande.

För att trivas i rollen och gruppen är du en lagspelare som arbetar proaktivt med hög kvalitet. Du ser möjligheter och lösningar och du gillar därför utveckling av både dig själv och processer. Vi hoppas att du har mycket energi och arbetsglädje så du klarar av ett högt arbetstempo.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej