Inaktiv platsannons

SJR söker nyexaminerade ekonomer för kommande uppdrag i Stockholm

Om tjänsten

Har du nyligen tagit examen inom ekonomi och letar efter meriterande arbete? Nu söker vi på SJR efter dig som precis tagit examen från universitet/högskola och läst ett program inriktat mot ekonomi eller finans!

Tjänstebeskrivning/ Arbetsuppgifter
Vi arbetar inom tjänstemannasegmentet och samarbetar med etablerade aktörer inom ekonomi, bank och finans. Olika tjänster vi kan erbjuda rätt person:

- Administratör/Kredithandläggare 
- Back-Office-medarbetare 
- Ekonomiassistent/Redovisningsassistent
- Junior controller 

Som en del av vår konsultverksamhet ges du möjlighet att utvecklas och etablera dig inom branschen. Förutom vår konsultverksamhet arbetar vi även med direktrekrytering till kund.

Vi söker efter drivna kandidater som är alltifrån nyexaminerade till att ha några års arbetserfarenhet inom ekonomi eller finans. Det här är chansen för dig som är i startskottet av din karriär och som vill få värdefull erfarenhet av ekonomi. Samtidigt få möjligheter till att bygga upp ditt kontaktnät.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har en högskoleutbildning i antingen ekonomi eller finans. Du bör ha relevant arbetserfarenhet och meriterande om du har arbetat inom ekonomiområdet. Vidare önskar vi att du har goda kunskaper i Office-paketet. Du bör ha utmärkta kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift.

Som person är du noggrann, snabblärd och har lätt för att strukturerar upp ditt arbete. Du är hängiven i ditt arbete och ger det lilla extra. Vi söker en person som är social och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete. Vidare har du en mycket god kommunikativ förmåga. Du är engagerad i ditt arbete och det är självklart för dig att hela tiden arbeta med att förbättra och effektivisera arbetet. 

Bra att veta
Detta är en annons som avser för kommande uppdrag som ekonomiassistent, men även för andra uppdrag inom ekonomiområdet. Urval och intervjuer sker löpande och skicka därför in din ansökan redan idag!

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej