Inaktiv platsannons

Löneadministratör till Elektro-Centralen i Göteborg

Elektro-Centralen AB i Göteborg startade som en liten elinstallatör 1988 och har idag vuxit till ett företag med flera avdelningar och ingår nu i Instalco koncernen. Expansionen har lett fram till över 90 montörer och 36 fullutrustade servicefordon inom samtliga områden. Våra uppdrag är allt ifrån enkla serviceuppdrag inom el, data, säkerhet till entreprenader inom automation, byggprojekt och högspänning.

Om tjänsten

Nu söker SJR en löneadministratör för Electro-Centralens räkning. Uppdraget startar så snart som möjligt och är en hyrrekrytering, vilket innebär att du går in som konsult initialt och sedan går över i anställning hos Electrocentralen på sikt.

Vad innebär rollen?
Som löneadministratör ansvarar du för all lönehantering från ax till limpa för bolagets ca 100 anställda. Den största mängden löner ligger under kollektivavtal för svenska elektrikerförbundet. Vidare ansvarar du även för fakturering vilket ställer krav på noggrannhet och konsekvenstänk då det är viktigt att du stämmer av rätt moms och rotavdrag. Du kommer även att vara backup för kollega med bokföring och bokslut vid behov. Bolaget använder Visma och Kontek och det är en fördel om du har erfarenhet från något bokföringssystem sedan tidigare.

Vem söker vi?
Vi tror att du har en KY-utbildning och är i början av din karriär. Som person tror vi att du är initiativtagande, glad och positiv. Du har skinn på näsan och trivs i en prestigelös miljö med högt i tak och hjälpsamma kollegor.

Ytterligare information om uppdraget
Behovet hos Elektro-Centralen är så snart som möjligt och uppdraget är på 100 %. Arbetstiderna är 8-17 med flexmöjlighet.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej