Inaktiv platsannons

Coty söker nordisktalande ekonomiassitent till kundreskontra i Stockholm

Om tjänsten

 

 

Har du erfarenhet av att arbeta inom kundreskontra och vill komma in på ett världsledande företag? Har du dessutom en god analytisk förmåga och trivs med att lösa problem? Är du flytande i tal och skrift i Finska eller Norska?

Då har Coty tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent på kundreskontra inom antingen finska eller norska kommer du att ha det yttersta ansvaret för inbetalningar av alla produkter som skickas till Cotys kunder inom ditt område. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara:

• Säkerställa och kontrollera betalningar för alla kundkonton 
• Analysera öppna konton samt agerar proaktivt så att dessa betalas enligt överrenskommelse 
• Du arbetar nära med kunderna och ni samarbetar internt i teamet för att lösa de problem som uppstår
• Ansvara att dina konton är avstämda inför månads-, kvartals- och årsbokslut

Du kommer även i rollen som ekonomiassistent ansvara för ett eget projekt eller ha ett systemansvar som du ansvarar för utöver rollbeskrivningen. Denna uppgift kommer att tilldelas individuellt baserat på både landets och individens egenskaper och nivå. 

Lämplig bakgrund
För att trivas hos Coyt bör du ha en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och ha erfarenhet av ekonomiska flödet. Du ska vara flytande i tal och skrift i finska/svenska eller norska/svenska och har du tidigare jobbat med SAP är det en merit. 

I denna process kommer stor vikt läggas vid personlighet. Du som söker denna tjänst är noggrann och strukturerad. Vidare är du driven, analytisk och trivs med att lösa problem. Eftersom du arbetar i nära kontakt med både kunder och kollegor tror vi att du är relationsorienterad och har en god samarbetsförmåga. 

Bra att veta
SJR hjälper Coty med dessa rekryteringar. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Publicerad den

17-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Finska, Norska, Svenska