Inaktiv platsannons

Studenter till uppdrag som kredithandläggare i Stockholm

Om tjänsten

SJR söker för kunds räkning två studenter som kommer att arbeta som kredithandläggare. Vår kund är ett finansbolag som sitter i ljusa lokaler i Stockholm. Uppdraget är initialt fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning med start 1 maj.
Du kommer främst att arbeta kvällar och helger och arbetstiderna är ca kl 16-19 måndag till fredag samt 10-16 lördag och söndag. Heltidsarbete under stor del av sommaren är ett krav och möjlighet till extraarbete under dagtid under hösten kommer finnas efter behov.

Arbetsuppgifter
Som kredithandläggare hos vår kund är dina huvudsakliga arbetsuppgifter kreditbedömning av Privatpersoner och Företag i vår kunds partneraffär inom Bil och Fritidshandeln (bil, husvagn, husbil, MC, båt, skoter, hästsport etc). Produkterna som vår kund erbjuder är fordonsavbetalning, fordonsleasing och blancolån. Deras kunder och de vår kund har kontakt med i affären är återförsäljare av ovan och relationerna kan sträcka sig 25 år tillbaka, detta ställer höga krav på personliga egenskaper.

Du blir en del av ett positivt gäng som arbetar i högt tempo. Din roll innebär att vara kundens första kontakt med bolaget och de satsar därför på att ge bra service och ett svar på varje kunds fråga. 

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som är student och vill ha ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat med service och telefon som arbetsredskap så är det meriterande.

För att trivas i rollen som kredithandläggare tror vi att du bemöter kunderna på ett trevligt och personligt sätt och har förmågan att skapa förtroende. Du är flexibel, noggrann och positiv. Du trivs med att ha telefon som arbetsredskap, har lätt för att formulera dig och tycker om att arbeta i grupp. Om du har ett intresse för bank och finans är detta självklart ett plus.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb