Inaktiv platsannons

Affärsinriktad, senior Business Controller - uppdrag! i Göteborg

Om tjänsten

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bola

Vad innebär rollen?
Som Business Controller hos vår kund ingår du i en internationell verksamhet och intar en affärsfokuserad roll i främst två verksamheter. Du arbetar nära VD, affärsledning, organisation och medarbetare i ekonomiteamet. Du har kontakter både på plats i Göteborg och på andra orter. I Göteborg är du ansvarig Business Controller och erbjuds en självständig roll.

Arbetsuppgifterna omfattar planering och prognos för affärsområdet, KPI:er, ekonomisk rådgivning, projektledning och kundkontakter. Din roll är central vad gäller att stötta organisationen i löpande Controllingfrågor. Du rapporterar till ansvarig för Business Control i Stockholm och du ingår i ledningsgruppen för affärsområdet.

Tjänsten utgörs av ett uppdrag som SJR-konsult med start i mars (möjligen april) och fortsättning under sex månader. Uppdraget kan komma att bli längre. Arbetsplatsen är belägen nära Landvetter flygplats. Resor till främst ett kontor i utlandet kommer att förekomma.   

Vem söker vi?
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande. Du har flera års erfarenhet av affärsorienterad Controlling och trivs i en roll där du får möjlighet att arbeta nära och påverka verksamheten. Meriterande är erfarenhet från internationell verksamhet och framför allt är du van att kommunicera väl i tal och skrift på både engelska och svenska. Som person är du självgående, trygg i dig själv och van att snabbt förstå nya miljöer och rutiner. Du är affärsorienterad och van att självständigt driva ditt arbete framåt. Du trivs också i en miljö där saker förändras – den ena dagen är kanske inte den andra lik!   

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej