Inaktiv platsannons

Produktionsledare till Willys supportkontor, vikariat i Göteborg

Vi på Willys lever lågpris och brinner för att sälja bra mat till marknadens lägsta priser. Vill du vara med och utveckla vår affärsidé - Sveriges billigaste matkasse? Vi erbjuder ett spännande arbete, i en tempofylld miljö, på Willys Marknads- och kommunikationsavdelning som Produktionsledare. Du är placerad på Willys supportkontor i Göteborg.

Om tjänsten

Bli en av oss Vi erbjuder ett vikariat som produktionsledare på Willys Marknads- och kommunikationsavdelningen. Du är spindeln i nätet för våra nyöppningar och lokala marknadsföring. Du har ett nära samarbete med varumärkeschef, marknadsansvarig och andra produktionsledare. Ditt ansvar är planera marknadsaktiviteter lokalt, främst vid våra nyöppningar och premiärer.

Det här får du göra Som produktionsledare består dina uppgifter dessutom av att vara ansvarig utgivare och redaktör för ODR/Flygblad, dagspress, parkeringstavlor, kampanjskyltar med mera rörande framför allt nyöppningar och premiärer. Du godkänner annonskorrektur och är kontaktperson för externa tryckerier. Du informerar även om planerade aktiviteter internt och till respektive butik.

Det här förväntar vi oss Vi söker dig som har arbetat som operativ projektledare eller produktionsledare, gärna inom dagligvaruhandeln eller detaljhandeln. Du är väl förtrogen med ODR/Flygblad, dagspressannonsering och butik som kommunikationskanaler. Du har en god känsla för färg, form och reklamcopytexter och har ett intresse för marknadskommunikation. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta mot flera deadlines i veckan. Som person är du kreativ, håller en bra struktur, är noggrann och får saker att hända.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Marknadsföring / PR, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Marknadsföring / PR | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)