Inaktiv platsannons

Redovisningsekonom för uppdrag i Halmstad

Om tjänsten


Trivs du med att arbeta i en bred ekonomiroll? Vår kund är ett bolag som är under kraftig tillväxt och upplevs modernt och tilltalande! Vi söker nu en redovisningsekonom på heltid med start omgående för konsultuppdrag på minst 6 månader. Placeringen är i Halmstad och för rätt kandidat kan uppdraget leda till förlängning alternativt anställning hos vår kund.

Ditt uppdrag
Vi söker en redovisningsekonom som kan arbeta brett och självständigt. Du kommer att ingå i ett mindre ekonomiteam med eget ansvar för ett par företag i koncernen och jobbar nära framförallt produktion och andra avdelningar inom företaget.  

Du rapporterar till ekonomichef och i rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Reskontrahantering
  • Månads- och årsbokslut
  • Månadsrapportering och analys
  • Moms och skatter
  • Deklarationer
  • Stöd i budgetarbete
     

Din bakgrund
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och är van att självständigt upprätta ett månadsbokslut. Kanske har du arbetat i en motsvarande roll tidigare alternativt har du erfarenhet från en redovisningsbyrå eller motsvarande. 

Din personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du har ett eget driv, är nyfiken, analytisk och van att arbeta självständigt och har förmågan att prioritera och organisera dina arbetsuppgifter. Du har en pedagogisk skicklighet som gör det lätt för dig att kommunicera ekonomi till resten av verksamheten. Vidare vill vi att du är ansvarstagande och har hög ambitionsnivå vad gäller kvalitet samt bidrar med ett gott humör. Du trivs i en föränderlig och snabbfotad bransch och du gillar kvicka beslut.

Så ansöker du
Låter detta uppdrag intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Charlotta Jerleke på telefon 0766-471623. 

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Halmstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej