Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent på 50-75% till ledande vinimportör i Stockholm

Om tjänsten

SJR söker för kunds räkning en noggrann och nyfiken ekonomiassistent som kan arbeta 50-75%. Kundföretaget är en ledande vindistributör som sitter i moderna lokaler i Stockholms innerstad. Som Ekonomiassistent är du en del av en ekonomiavdelning på fyra personer och du hanterar framför allt leverantörsreskontra och kundreskontra. Tjänsten är ett konsultuppdrag till slutet på augusti med start omgående. 

Tjänstebeskrivning 
I rollen som ekonomiassistent kommer du att vara en del av en ekonomiavdelning på fyra personer och sammantaget på huvudkontoret är ni cirka 25 personer från olika avdelningar såsom sälj, marknad och produktutveckling. Du hanterar leverantörsreskontra – ankomstregistrering och kontering – och kundreskontra – fakturering och viss påminnelsehantering. Du har framför allt kontakt med kollegor men även med kunder och leverantörer – utländska som inhemska.

Det här är tjänsten för dig som har en god ekonomisk förståelse och brinner för reskontra samt har viljan att lära dig mer inom området. Det finns även möjligheter för dig att hjälpa till på andra avdelningar under sommaren. Du välkomnas till en positiv arbetsplats där man hjälps åt på ekonomiavdelningen och samarbetar med övriga kollegor för positiva kundupplevelser. Du får möjlighet att utvecklas inom ekonomi hos en ledande vindistributör!

Lämplig bakgrund 
Vi söker dig som har arbetat med kund- och/eller leverantörsreskontra sedan tidigare och har en god ekonomisk förståelse. Du har viljan och drivet att utvecklas mer inom ekonomiområdet. Vi ser gärna att du har använt Visma Business sedan tidigare men detta är inget krav.

Som person är du driven, brinner för siffror och är uppmärksam på detaljer. Du är noggrann samtidigt som du är stresstålig och kan hantera flera bollar i luften. Du har en utmärkt förmåga att kommunicera och samarbeta med andra – såväl kunder som kollegor. Du fungerar utmärkt i såväl självständigt arbete som arbete i grupp.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej