Inaktiv platsannons

Student sökes till administrativ roll i Hammarby Sjöstad i Stockholm

Om tjänsten

 

Studerar du idag och letar efter ett meriterande extrajobb där du kan arbeta 2-3 dagar per vecka? Då kan Worldline, som är en ledande leverantör av internationella betalningslösningar för e-handel, vara din nästa arbetsplats! Hos Worldline välkomnas du in i ett ungt arbetsklimat och i en snabbväxande arbetsmiljö med kontor i Hammarby Sjöstad.

 

Arbetsuppgifter
Hos Worldline kommer du arbeta 2-3 dagar per vecka i en administrativ roll. Där kommer du att tillhöra Merchant Accounting teamet som består av 13 personer. Du kommer arbeta tätt ihop med seniora kollegor där du kommer supportera kunder som använder den egenutvecklade betalningsplattformen. Arbetet kommer bestå utav administrativa arbetsuppgifter såsom att samla in information, sammanställa information och registrera ärenden. I rollen kommer du även ha kommunikativa inslag, då du kommer ha nära kontakt med kunder och kollegor. Arbetet sker under deadlines och därför bör du gilla att arbeta under tidspress.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som studerar idag, gärna med inriktning mot ekonomi, och som gillar att arbeta administrativt. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av administration. Du kan även ha arbetat i kundtjänst eller reception där administrativa uppgifter ingått i din roll. För att kunna hantera många olika ärenden söker vi dig som är lösningsorienterad, snabblärd och ordningsam. Vår kund efterfrågar en person som är social och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete. Vidare har du en mycket god kommunikativ förmåga. 

Då koncernspråket är engelska bör du ha utmärkta kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift. Det önskas att du har grundkunskaper i Excel och god datorvana, då du kommer använda det i arbetet. 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej