Inaktiv platsannons

SJR söker en ambitiös ekonomistudent till sommarvikariat i Stockholm

Om tjänsten

SJR söker för kunds räkning en prestigelös och engagerad ekonomiassistent till deras leverantörsreskontra. Kunden sitter i ljusa och trevlig lokaler i Häggvik och är ett företag i ständig utveckling framåt. Du kommer att välkomnas till ett härligt team och få möjlighet att använda dina ekonomikunskaper i praktiken.  Detta är ett konsultuppdrag som löper under veckorna 27-31. Vi söker dig som studerar ekonomi eller finans och som vill ha efter ett intressant och utvecklade arbete under sommaren. Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök till oss redan idag!

Dina arbetsuppgifter kommer vara;
Du kommer att i första hand ta hand om de svenska leverantörsfakturorna, där du bl.a. kommer att ankomstregistrera leverantörsfakturorna, registrera leverantörsbetalningar och skapa betalfiler till banken, du kommer att göra återrapportering till banken och boka om felen.

Arbetsuppgifter som även förekommer är:

  • Förkontera och periodiserar vissa kostnader
  • Månadsavstämning av konton och intercompany
  • Lägga upp nya inventarier och hålla anläggningsregister uppdaterat
  • Reservation av kostnader
  • Kontoansökan för nya leverantörer

I tjänsten ingår även att hantera koncernleverantörsfakturor, kontroll av inköpsorder, skicka säljstatistik, göra valutaomvärdering och reseräkningar. I denna roll kommer du att ha kontakt både internt och externt vilket gör att det ställer krav på servicekänsla.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som studerar ekonomi eller finans på Högskola/universitet och har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Du har goda kunskaper i Officepaketet och framför allt i Excel. Har du tidigare jobbat i SAP är det merit men inget krav.

För att du ska trivas hos kunden bör du vara prestigelös, ha ett stort engagemang för ditt arbete och samtidigt som du bidrar med en härlig attityd. Vidare är du noggrann och strukturerad, vill alltid leverera på topp och hjälper gärna dina kollegor vid behov.

Bra att veta
Ovanstående är ett konsultuppdrag på under veckorna 27-31. Arbetet utförs på heltid och under kontorstid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej