Inaktiv platsannons

Dansktalande student till storbank i Solna i Stockholm

Om tjänsten

Talar du flytande danska och vill arbeta som kravhandläggare på bank i sommar? Trivs du i en roll där du både får ha kundkontakt och arbeta administrativt? Då kan rollen hos vår kund i Solna vara något för dig! Här välkomnas du in i ett härligt gäng med kollegor från Nordens alla länder! 

Just nu hjälper vi vår storbankskund i Solna att hitta en dansktalande student som kommer arbeta som handläggare i sommar. Du kommer arbeta på en avdelning som hanterar kunder med betalningssvårigheter och kravhandläggning kring detta. Du kommer arbeta med 5 andra danska kollegor i ett team på ca 15 personer. Vi hoppas att du under våren kan arbeta 1-2 dagar per vecka för att därefter arbeta heltid från midsommar till slutet på augusti.

Som kravhandläggare hanterar du telefonsamtal och mail från kunder med betalningssvårigheter. Du utför grundläggande analyser av deras ekonomiska situation och arbetar aktivt för att hjälpa dem att åter bli stabila betalare. Du har, inom ramen för bankens kreditpolicy, befogenhet att upprätta lämpliga avbetalningsplaner för ändamålet. Du gör även löpande kreditbedömningar av kunder som identifierats med högriskbeteenden och ansvarar för att proaktivt kontakta dessa, och i förekommande fall utfärda tillfälliga köpstopp eller avsluta kontot. Även denna roll är bred och omväxlande med fokus på kundkontakter och viss administration kopplad till ärendehanteringen.

Lämplig bakgrund
För den här tjänsten är det ett krav på flytande danska i både tal och skrift. Vi letar efter dig som studerar på universitet/högskola och är intresserad av ett meriterande sommarjobb i sommar där du förväntas arbeta 1-2 dagar under våren samt heltid från midsommar till slutet på augusti. Ett intresse för ekonomi och bankbranschen kommer att hjälpa dig i din karriär hos vår kund. I övrigt är det viktigt att du är snabblärd och detaljorienterad. Eftersom du har mycket kontakt med kunder är det också viktigt att du är serviceminded och lyhörd för kundens behov.

Talar du andra språk än danska är detta också meriterande.

Bra att veta
Ovanstående är ett konsultuppdrag över sommaren, därefter finns det chanser att arbeta extra under höstterminen. Arbetet utförs på heltid och i och med att du arbetar mot den danska marknaden kan det förekomma att du arbetar svenska högtider, t ex nationaldagen och midsommar.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan idag då tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)