Inaktiv platsannons

Röda Korset: Teamledare till street- och door-team, Södertälje

Röda Korset söker en teamledare till ett kombinerat street- och doorteam i Södert... Är du en person som gillar högt tempo och brinner för humanitära frågor och kommunikation? Söker du ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas som ledare?

Om tjänsten

Röda Korset söker en teamledare till ett kombinerat street- och doorteam i Södertälje

Är du en person som gillar högt tempo och brinner för humanitära frågor och kommunikation? Söker du ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas som ledare?

Nu söker Röda Korset en engagerad och inspirerande teamledare till värvarteam i Södertälje. Arbetet innebär att du ansvarar för och leder en grupp värvare i arbetet att berätta om Röda Korsets unika mandat och verksamhet i syfte att rekrytera månadsgivare ute på gator och torg samt via dörrknackning. Du leder och planerar det dagliga arbetet där du coachar och motiverar gruppen och är själv med och värvar givare. I tjänsten ansvarar du  för återkoppling av resultat till koordinator.

Vi söker dig som är:

  • Strukturerad och resultatinriktad
  • Inspirerande och pedagogisk
  • Utåtriktad och social med goda ledaregenskaper
  • Intresserad av humanitära frågor

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

  • Att leda eller coacha grupper
  • Försäljning eller insamling via direktdialog
  • Den ideella sektorn

Förutom ovanstående delar du självklart Röda Korsets värderingar och har fyllt 18 år. Eftersom arbetet sker utomhus bör du trivas med att vistas ute i alla väder. Vi erbjuder en viktig och inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga anställningsvillkor där du blir medarbetare i världens största humanitära nätverk.

Bli #streetsmart med Röda Korset -

Tjänsten innebär arbete med värvning och coaching av värvare måndag till torsdag, street 10.30-17, door 15.30-20.30. Utöver detta arbetar du en timme administrativt/dag och på fredag jobbar du administrativt heldag. Du kommer regelbundet att få utbildning i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i insamlingsteknik tillsammans med de övriga teammedlemmarna. Du får en fast timlön om 143 kr per timme plus semesterersättning.

Tjänsten är en visstidsanställning som förlängs succesivt. Övriga anställningsvillkor enligt kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbunden. Rekryteringen sker löpande, så sök omgående!  Vi tar endast hänsyn till ansökningar inkomna via vårt rekryteringsverktyg. Har du några frågor? Kontakta Kajsa Gunnarsson på

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk, ansök idag!

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Södertälje
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård, Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej