Inaktiv platsannons

Gruppchef Styckegodsterminalen i Göteborg

Är du kvalitetsmedveten, målfokuserad och motiverad för att jobba som Gruppchef på Styckegodsterminalen i Göteborg?

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
Inom Terminalområde Logistik Syd/Väst finns det fyra terminaler, Paketterminalerna i Härryda och Toftanäs samt Styckegodsterminalerna i Malmö respektive Göteborg. Styckegodsterminalen i Göteborg har ca 30 anställda fördelade på kväll och nattskift. Vi söker nu en gruppchef som vill jobba på Styckegodsterminalen i Göteborg. 
 
Du har vad som krävs
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att leda medarbetare och har en förståelse för vilka krav och förväntningar våra kunder har på vår verksamhet. Du gillar att leda och är duktig på att kommunicera både internt och externt. Som person är du ordningsam och noggrann. Du har en mycket god förmåga att självständigt planera, prioritera och genomföra ditt arbete. Gruppchefen arbetar nära produktionschefen och tillsammans leder och följer ni upp den dagliga verksamheten utifrån fastställda planer. Du prioriterar och omfördelar resurser vid behov samt stöttar produktionschefen i den dagliga kommunikationen genom att till exempel hålla informationsmöten m.m. Truckkort krävs.  
 
Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Tillsammans med oss är du en del av en förändringsresa som ger möjlighet till utveckling.
 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej