Inaktiv platsannons

2 Säljadministratörer i Solna

I PostNord arbetar vi efter visionen att vi levererar kommunikations- och logistiklösningar i världsklass till nöjda kunder. Sales Administration ansvarar för säljadministration inom försäljning. Vi söker nu två säljadministratörer till vår enhet i Solna. Tjänsterna är på heltid och gäller tills vidare.

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
Sales Administration består av tre team med ca 35 medarbetare. Vi tar fram och sammanställer dokumentation till offerter, avtal, ramavtal och upphandlingar. Underhåll av masterdata och administration av våra tjänster ingår också i arbetsuppgifterna. Du är administrativt stöd åt säljare men även åt andra intressenter. Vi arbetar i etablerade system och efter fastställda processer. Du identifierar förbättringar av arbetssätt och presenterar förslag. Vi arbetar teambaserat vilket skapar en god gemenskap.
 
Du har vad som krävs
För att trivas i rollen ser vi att du har en hög administrativ förmåga, att du är flexibel och prestigelös för att leverera bästa lösningen. Som person är du resultatinriktad, kundfokuserad, har en hög servicenivå och håller hög kvalitet i dina leveranser. Att du har god samarbetsförmåga och en positiv attityd ser vi som en självklarhet.  
Du har utbildning på gymnasienivå eller motsvarande och mycket goda kunskaper i Officepaketet. Du har vana av att arbeta med olika IT- och CRM-system. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och lätt för att kommunicera i både tal och skrift.  
 
Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Logistik / Transport | Deltidsjobb