Inaktiv platsannons

Sommarvik. Brevbärare i Skurup

Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
Nu söker vi dig som är intresserad av ett sommarjobb som brevbärare till vårt kontor i Skurup. Startdatum sker enligt överenskommelse. Arbetsuppgifterna består av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med cykel, elbil och/eller bil samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag/kväll.
 
Du har vad som krävs
Det är ett krav att du har körkort (B) och att du behärskar svenska i tal och skrift. Du tränar regelbundet och tar ansvar för din egen hälsa, då arbetet är mycket fysiskt krävande. Våra kunder upplever dig som positiv och professionell, du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig. Då vissa arbetsdagar kan utgå ifrån vårt postkontor i Skurup ser vi också att du är flexibel och anpassningsbar.
 
Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skurup
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skurup | Logistik / Transport | Deltidsjobb