Inaktiv platsannons

Junior rörkonstruktör i Stenungsund

ÅF:s uttalade satsning mot Processindustri ger oss möjligheter att rekrytera ytterligare eftersom vi ser många intressanta projekt och uppdrag framför oss.

Om tjänsten

Till vår Plant Design grupp i Stenungsund på ca 20 personer har vi nu som ambition att under närmsta tiden växa med en junior rörkonstruktör. Gruppen består av många duktiga medarbetare med både kortare och längre erfarenhet och det som skulle göra gruppen komplett är en helt nyexaminerad profil som är sugen på att ta till sig kunskap från erfarna kollegor och samtidigt bidra med både nytänkande och en framåt personlighet. I dagsläget jobbar vi mot petrokemisk industri med multidisciplinära projekt där kreativiteten och problemlösningen ständigt ställs på prov. I vårt marknadsområde ingår förutom vår grupp även automation, el & instrument, process, struktur och projektledning. Detta ger oss en bred kompetens att marknadsföra gentemot våra kunder och även möjligheter att ta in-house projekt. Just nu är vi engagerade i många projekt mot en stor processindustri i Lysekil där stora delar av jobbet kommer att utföras på plats hos kunden och vi söker därför dig som bor i, eller inom pendlingsavstånd till, Lysekil. Detta är ett riktigt bra tillfälle för dig som är i början av karriären och vill utvecklas inom rörkonstruktion bland erfarna kollegor och på ett stort företag med utvecklingsmöjligheter!

Vem är du?

Vi söker dig har en teknisk utbildning på YH eller högskolenivå och som vill etablera dig som konstruktör inom rör- och anläggningsteknik. Eftersom vi behöver bygga på gruppen med en junior profil söker vi dig som nyligen tagit examen (eller dig som kommer att ta examen till sommaren?). Vi tror att du kommer från en utbildning inom exempelvis maskin, rörkonstruktion, produktions- / anläggningsteknik eller närliggande områden där CAD-konstruktion ingått som en viktig del av utbildningen.

Förutom din teoretiska bakgrund inom konstruktion och CAD är det viktigt att du har en flexibel personlighet och att du trivs med ett omväxlande jobb. Människor i din omgivning brukar beskriva dig som bra på att kommunicera och som en person som har lätt att ta folk och jobba med många kontaktytor. Du har en fallenhet för ordning och struktur och har förmågan och viljan att snabbt sätta dig in i nya projekt. Eftersom man ibland jobbar i parallella projekt är det viktigt att du kan skapa struktur i din vardag för att kunna prioritera och hantera dina arbetsuppgifter på bästa sätt för både dig, dina kollegor och dina beställare.

Du har en naturlig öppenhet och nyfikenhet för nya uppdrag. Dessa egenskaper leder i bästa fall i förlängningen även till nya uppdrag genom att du i dialogen med dina kunder lyssnar in deras organisations behov och inte är rädd för att ”våga räcka upp handen” när de behöver hjälp. Antingen är det du som är rätt person för uppdraget eller så är det en kollega.

Våra värdeord ”Brave – Devoted – Team players” säger helt enkelt väldigt mycket om vad vi söker!

Läser du fortfarande? Bra! Det tolkar vi som att du skulle kunna vara rätt person eftersom vi lyckats hålla dig intresserad så här länge. Vi är snart klara!

Det är meriterande om du jobbat inom processindustrin under dina studier alternativt har jobbat i annan miljö/industri där du varit i kontakt med ventiler, rörledningar och tryckkärl. Har du dessutom erfarenhet av programvaror som PDMS är det ett stort plus men inget som vi egentligen räknar med att du behöver ha! Det kan vi lära dig om du har rätt inställning!

Har vi fångat ditt intresse? Bra! Sök tjänsten eller ring om du har några frågor! Vi ser fram emot att höra från dig på ett eller annat sätt!

Vi erbjuder

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Vill du vara en del av ÅFs framgångssaga kan vi erbjuda karriärmöjligheter med omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att utvecklas inom dina intresseområden. För att hjälpa dig att utvecklas satsar vi mycket på variation i uppdragen tillsammans med kompetensutveckling i form av utbildning och hoppas på detta sätt kunna bidra till din personliga utveckling.

Kollegorna - en bra, dynamisk grupp med erfarenhet och bakgrund – kommer definitivt att kunna bidra till din utveckling genom vårt uttalade förhållningssätt av att dela med sig av sin kompetens!

Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet genom kollektivavtal och övertidsersättning. Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag m.m. för samtliga av våra medarbetare. Det våra anställda uppskattar mest bland våra förmåner är erbjudandet inom friskvård och personalföreningen Club ÅF. Genom Club ÅF erbjuder vi intressanta fritidsaktiviteter och möjligheten att ha roligt med kollegor även utanför jobbet oavsett om man är intresserad av segling, skidåkning, matlagning, fotboll, yoga eller teater!

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stenungsund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)