Arbetsuppgifter
Som hovmästare är du delaktig i att leda restaurangens medarbetare i den operativa verksamheten i matsalsdelen. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och är delaktig i säkerställandet av kvalitets- och servicenivån och värdeordens efterlevande. Du stödjer restaurangchefen i arbetet med att leda medarbetarna till en hög prestations- och servicenivå. Du finns på plats för gästrelaterade frågor och som stöd och avlastning vid arbetstoppar eller incidenter.
Du är delaktig i restaurangens rekryteringsprocess, är aktivt med i introduktioner och arbetsplatsutbildningar och är restaurangchefens stöd vid utförandet av administrativa uppgifter. Du bidrar även till att verksamhetens ekonomi, löpande driftskostnader, lagerhållning och inventering sköts efter gällande regler och rutiner. Du har en viktig roll i restaurangens utvecklingsarbete och ska i samråd med restaurangchefen verka för ett ständigt förbättringsarbete.
Kvalifikationer
Till denna tjänst behöver du ha flerårig erfarenhet som hovmästare, har du även relevant utbildning inom restaurang är det meriterande. Du behöver ha goda mat- och dryckeskunskaper, samt övergripande kunskap inom alkohol- och livsmedelshantering. Du leder och motiverar dina kollegor till bästa möjliga arbetsinsats, och bidrar med stort hjärta och omtanke till att såväl arbetsprestation som serviceleverans flyter smidigt.
Du är ansvarsmedveten och har ett korrekt och trevligt bemötande, och värdesätter flexibilitet och kreativa lösningar. Du gillar utmaningar och har mod och klokskap i ditt beslutsfattande. Självklart har du fokus på att bidra till en välsmakande måltid för hungriga gäster!
19-03-2024
Ange nedan vart du önskar arbeta och glöm inte bort att ange din e-postadress!