Inaktiv platsannons

MTGHR koordinator i Stockholm

Vi söker en HR koordinator!

Om tjänsten

Som HR koordinator på MTG är du en viktig del av vår organisation. Du ansvarar för att säkerställa att våra administrativa HR rutiner följs samtidigt som du bistår våra medarbetare och chefer med frågor rörande sin anställning hos oss på MTG. Du arbetar brett med många kontaktytor och ställs ofta inför nya spännande frågeställningar. På MTG arbetar vi med underhållning och det speglar även vår vardag – vi har roligt tillsammans!

Det här erbjuder vi dig

Vi erbjuder dig en utmanande roll i en organisation med högt i tak. Att vara del av ett mediabolag mitt i  den förändring som branschen befinner sig i är spännande. Det innebär att vi ständigt behöver vara på tå och inte vara rädda för att skifta fokus vilket leder till varierande och utmanande vardagar. Om du uppskattar när det går undan kommer du att trivas tillsammans med oss. Vi sitter på Ringvägen 52 på Södermalm tillsammans med flera bolag inom MTG-koncernen. Vi vill att alla ska känna sig hemma här och vi hoppas att även du kommer att göra det

En dag i tjänsten

I rollen arbetar du i ett HR koordinator team där vi är totalt tre personer. Teamet har direktkontakt med MTGs medarbetare och chefer för att säkerställa att vi arbetar proaktivt med våra personalförändringar och att vårt HR system är uppdaterat och utvecklas. Du och ditt team hanterar även avtal, agerar systemstöd och säkerställer processen för våra bonusutbetalningar samt stöttar såväl HR internt som alla bolagen inom MTG. MTG har en ständig strävan mot utveckling och där du som HR koordinator förväntas driva och ansvara för egna administrativa-projekt, kortsiktiga som långsiktiga. 

Du kommer även arbeta tillsammans med vårt löneteam för att säkerställa att rutinerna kring våra löneutbetalningar upprätthålls med hög kvalité.

Vad söker vi?

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet att vara en spelare i ett administrativt team. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av att arbeta i ett HR service center och brinna för att effektivisera administrativa flöden. Framför allt söker vi dig som vill arbeta på en spännande arbetsplats med högt tempo och snabba vändningar.

Ansökan

Ansök genom att klicka här och bifoga CV samt personligt brev . För mer info, kontakta vår rekryterare Andreas Karlsson på  eller HR manager Helena Ivarsson på . Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 (Modern Times Group MTG AB (publ.)) är en ledande internationell digital underhållningskoncern och vi formar framtidens underhållning genom att förena konsumenter med innehållet de älskar på så många sätt som möjligt. Våra varumärken omfattar TV, radio och nästa generations underhållning inom esport, digitala videonätverk och online-spel. Vi har vårt ursprung i Sverige och våra aktier är noterade på Nasdaq Stockholm (‘MTGA’ och ‘MTGB’).

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)