Inaktiv platsannons

Nu söker McDonald's i Stäket medarbetare som kunna jobba 20-25 timmar i veckan Järfälla, Stäket

Om tjänsten

Hej!

Nu söker McDonald's i Stäket medarbetare som kunna jobba 20-25 timmar i veckan.

Vi söker främst Dig som kan arbeta vilken vardag i veckan som helst samt helger. Då McDonald`s Stäket har öppet dygnet runt förväntas du kunna arbeta morgon-, kväll och nattider.

Vi söker den som kan arbeta ovanstående pass minst 3-4 dagar i veckan.

Som nyanställd på McDonald's kan du få lära dig arbetsuppgifter i både kök, kassa, drive och matsal. Hos oss får Du möjlighet att lära Dig ännu mer och komma vidare i Din utveckling. Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan Du t.ex. utbilda Dig till arbetsledare. För rätt person finns stora möjligheter för utveckling där Ditt intresse och Dina ambitioner avgör hur långt Du vill utvecklas inom McDonald's.

Vi söker Dig som är serviceinriktad, vill arbeta i team och tycker om att arbeta med människor. Är glad och utåtriktad och som trivs i ett högt arbetstempo. Du har lätt för att samarbeta med andra och är engagerad i Ditt arbete. Du är bra på att ta egna initiativ och är inte rädd att hugga i när det behövs. Du är noggrann, ambitiös, ansvarstagande och har en vilja att utvecklas. Vi ser gärna att du är stresstålig och kan hantera tempoväxlingar samt är engagerad i arbetet.

Vi ser helst att du bor i Järfälla Kommun eller angränsade kommuner som Upplands-Bro eller nordvästra Stockholm såsom Spånga. Detta för att det inte ska ta för lång tid att åka till arbetet.

Välkommen med en skriftlig ansökan med BIFOGAT FOTO och CV + personligt brev.

Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde snarast.

Startlön enligt HRF's kollektivavtal.

 

Kontaktperson:

Amir Moakhar

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Järfälla, Stäket
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej