Inaktiv platsannons

Mjukvaruutvecklare med fokus på C++ i Järfälla

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Affärsområde Surveillance som erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem samt system för sjöfarts- och flygtrafikledning. Du kommer att omges av kunniga, ambitiösa och hjälpsamma kollegor. Vi har ett modernt arbetssätt och genom vår DevOps-satsning skall vi lyckas implementera Continuous Delivery, både kulturellt och infrastrukturmässigt.

Din framtida utmaning

Vi utvecklar nästa generations självskyddssystem till flygplan (bla. Gripen), komplexa inbyggda system som kräver specifik kompetens i bl.a. hårdvarunära programmering, nätverk (ex. Ethernet) och operativsystem (främst Linux/Yocto byggmiljö). Vårt ansvar sträcker sig upp på applikationsnivå där vi väver ihop distribuerade systemfunktioner i ett komplett mjukvarusystem. Gripen är revolutionerande tack vare kombinationen av avancerad teknik och operativ effektivitet i ett prisvärt paket. Systemförståelse och smarta designlösningar som drar nytta av synergier är recept för att lyckas. Grunden till vår framgång och vårt bidrag till Saab ligger därför helt i alla medarbetares engagemang och vår innovativa arbetskultur. Just nu behöver vi stärka upp med en mjukvaruutvecklare till vårt team.

Den du är idag

Vi tror att du är nyfiken, noggrann och positiv – men viktigast av allt att du är en lagspelare. För oss är det självklart att leverera komplexa mjukvarusystem med hög kvalitet och vi tror att du delar våra höga mål inom mjukvaruutveckling. Du har några års erfarenhet av utveckling efter examen och har C++ som disciplin och fokusområde. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap. I denna rekrytering samarbetar Saab med Experis. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Saleem Nilsson saleem.nilsson@se.experis.com alt. 070-322 13 77. Sök direkt, rekrytering sker löpande

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Järfälla
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Järfälla | IT | Heltidsjobb (förstajobb)