Inaktiv platsannons

Teamledare utveckling av datorkort i Huskvarna

Vad du blir en del... I affärsområdet Industrial Products & Services (IPS) ingår affärsenheterna Aerostructures, Avionics och Combitech, samt Ventures portfölj av hel- och delägda företag. IPS fungerar som en holdingorganisation d...

Om tjänsten

Vad du blir en del av

I affärsområdet Industrial Products & Services (IPS) ingår affärsenheterna Aerostructures, Avionics och Combitech, samt Ventures portfölj av hel- och delägda företag. IPS fungerar som en holdingorganisation där varje verksamhet utvecklar och arbetar med strategier för lönsam tillväxt efter förutsättningarna på respektive marknad. En stor del av affärerna sker på en så kallad business-to-business-marknad. Affärsområdet har cirka 2400 medarbetare och omsätter ungefär 4 miljarder SEK.

Inom sektionen Computer Hardware i Huskvarna behöver vi förstärka med en teamledare för datorkortsutveckling. Vi är en del inom Avionics Systems och sektionen består i dag av 15 personer med huvudsakliga uppgifter att utveckla datorkort, kraftkort och FPGA för inbyggda säkerhetskritiska avioniksystem.

Team Datorkort som du ska leda har 7 medlemmar och har fokus på att kravställa, konstruera, simulera, verifiera och dokumentera datorkort eller andra avancerade kretskort.

Din framtida utmaning

Din roll kommer vara att teamleda datorkortsteamet inom sektion Computer Hardware. I arbetsuppgifterna ingår att inhämta och analysera resursbehov från olika projekt inom Avionics Systems samt därefter planera, fördela och följa upp arbetet inom teamet.

Teamledaruppgifterna går med fördel att kombinera med andra roller och uppgifter såsom t.ex. elektronikkonstruktör, arbete med processer och metoder, CM eller systemarbete.

Den du är idag

Vi söker dig som är åtminstone högskoleingenjör inom elektronik eller inbyggda system. Även om du inte har erfarenhet från teamledning sedan tidigare så ska du givetvis ha ett intresse för detta. Du är utbildad inom eller har erfarenhet från ett eller flera av följande områden:

  • Datorkortskonstruktion
  • Verifiering och validering
  • Systemarbete
  • Arbete med processer och metoder
  • Configuration management

Du har god kommunikativ förmåga i såväl svenska som engelska. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Du är därför välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

För att passa i rollen tror vi att du är bra på att ta initiativ, sätta igång aktiviteter och uppnå resultat. Du arbetar bra med andra människor, lyssnar, är uppmärksam och har en vilja och förmåga att hjälpa andra samt anstränger dig för att leverera lösningar. Vi tror också att du är bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du ska kunna leda, motivera och samordna de resurser som krävs för att skapa engagemang och delaktighet.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Huskvarna
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej