Inaktiv platsannons

Underhållstekniker i Linköping

Vad du blir en del... Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics...

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.

Underhållsavdelningen ansvarar för att säkerställa en hög teknisk tillgänglighet och kvalité på våra produktionsutrustningar.  Avdelningen består idag av ca 25 personer där underhållstekniker, underhållsingenjörer, tekniska ledare, inköp och förrådsansvariga ingår.

Din framtida utmaning

I tjänsten ingår det att du ska arbeta med:

  • Förebyggande och avhjälpande underhåll av produktionsutrustningar.
  • Felsöka, utreda och eliminera störningar och avvikelser på produktionsutrustningarna.
  • Utbilda och leda maskinoperatörer i maskinunderhåll.
  • Utveckla organisationen i förebyggande underhåll.
  • Förbättringsarbete.
  • Medverka i investeringsprojekt.

Du kommer kontinuerligt utbildas för att ständigt öka din kompetensnivå, resor till andra länder kan förekomma. Arbetstiderna är dagtid där arbetsberedskap förekommer.

Den du är idag

Som person ser vi att du har en hög samarbetsförmåga och en hög serviceanda då rollen innebär dagligt samarbete och kommunikation med andra.  Att du är mål- och resultatmedveten med fokus på utveckling och förbättringsarbeten med förmågan att driva arbetet framåt. Vi värdesätter att du är trygg i dig själv och ansvarsfull med ett pedagogiskt förhållningssätt gentemot dina kollegor.

Gymnasieutbildning är ett krav, vi ser gärna att du har ytterligare utbildning inom exempelvis automation. Har du tidigare arbetat med förebyggande och avhjälpande underhåll av produktionsutrustningar är det meriterande. Vi värdesätter att du har kunskap om verktygsmaskiners uppbyggnad, komponenters funktioner samt styrning av dessa. Du behärskar svenska språket i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska krävs.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess, svenskt medborgarskap är därför ett krav.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej