Inaktiv platsannons

Framtida ingenjörer- rekryteringsevent Göteborg

Vad du blir en del... Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och...

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem, system för sjöfarts- och flygtrafikledning samt besluts- och kontrollsystem.

Vi söker ingenjörer för utveckling av radarsystem! Vi kommer att lansera ett flertal nya produkter och teknologier och går en mycket spännande framtid till mötes inom utveckling och anpassning av radar-och ledningssystem till våra kunder.

Vi arbetar med världsledande teknik och för rätt person finns stora möjligheter att växa, utvecklas och arbeta med spännande projekt och omväxlande arbetsuppgifter. Tonvikten i arbetet ligger på systemkonstruktion för radar samt teknisk ledning av utvecklingsprojekt.

Din framtida utmaning

Som ingenjör är du med och formar systemet och jobbar med allt från grundläggande dimensionering till felsökning och åtgärder i färdigutvecklad produkt.

Vi jobbar i agila team som tillsammans organiserar och utför arbete. Teamen ansvarar för design, implementation och test av programvara. Vi jobbar i en modern miljö med aktivitetsbaserat arbetssätt som innebär en frihet att välja arbetsmiljö efter vilka uppgifter som ska utföras.

Spännvidden i våra uppdrag är mycket stor och då vi är en del i en stor organisation finns goda utvecklingsmöjligheter, inom såväl teknik som ledning. Vi erbjuder dig en kreativ plattform för att kunna utvecklas mot det som passar just dig!
 

Hos oss har du möjlighet att jobba och utvecklas inom bl a följande områden:

- Teknisk ledning
- Övergripande systemarkitektur
- Design av ny funktionalitet från kontrakterade krav till realiserad mjuk- och hårdvara
- Fördjupning inom ett eller flera specialområden; signalbehandling, mikrovågsteknik, systemmekanik, sambandssystem, radarteori mm

Den du är idag

Du drivs av att lära dig nya saker och är intresserad av avancerad teknik. Du tycker om en miljö som präglas av samarbete och arbete i team med andra kollegor. Du söker ett arbete där problemlösning är ett dagligt inslag. Att vara serviceminded är en naturlig del av din personlighet.

Din bakgrund är nyexaminerad ingenjör eller motsvarande, gärna högre akademisk examen.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet #LI-DNP.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej