Inaktiv platsannons

Private Banker i Umeå

Private banker till Swedbank Umeå

Om tjänsten

Om jobbet

Din roll som Private Banker innebär att du utvecklar relationer och affärer med befintliga och nya kunder/prospekt kunder. Du är huvudansvarig och har fullt kundansvar för din kundbas som består av både privatpersoner och företags kunder med stor och komplex förmögenhetsstrukturer. Du är spindeln i nätet för dina kunder. Vårt uppdrag är att skapa mervärde för våra kunder samt öka deras samlade förmögenhet. Du är tillgänglig, ger en hög nivå av personlig service och erbjuder hög finansiell kompetens. Du är kundens professionella bankkontakt och är också ingången till bankens samlade kompetens. Det innebär att du med kundens hela behov för ögonen erbjuder individuellt anpassade lösningar i form av produkter och tjänster allt i nära samarbete med övriga specialister inom banken för att kunden skall erhålla det bästa och mest konkurrenskraftiga erbjudandet från banken.

Prospektering och närvaro på marknaden är en naturlig och stor del i ditt arbete. Det förväntas att du tar en högst aktiv roll, vilket du ska tycka är roligt och känna dig bekväm med. Tillsammans med dina kollegor arbetar du mot kontorets mål med ökad marknadstillväxt, synlighet och hög kundnöjdhet. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med ytterligare fyra Private Bankers, varav två Private Bankers med rådgivande förvaltnings inriktning, ett Kundstöd samt fem Premiumrådgivare.

Vi fokuserar allt mer på företagsrelaterad förmögenhet, varför ett nära samarbete med företagsenheten är mycket viktigt för att bli framgångsrik.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som har en affärsmässig drivkraft, tycker om/känner dig bekväm i att prospektera på kunder samt har en god analytisk förmåga med erfarenhet från placeringsaffären. Du har förmågan att läsa av kundens totala behov samt viljan att hela tiden se affärsmöjligheter med ambitionen att addera mervärde till din kund. Du är en utåtriktad person som har ett stort intresse av omvärlden, marknadsutvecklingen och affärer. Du har lätt för att skapa relationer och värdesätter ditt team och ser samarbete som en vinnande väg framåt. Du har högskoleutbildning i botten och är Swedsec-licensierad.

Du kanske tidigare har arbetat med

Vi ser gärna att du arbetat med placering, rådgivning eller affärsutveckling av företag inom bank/finans eller motsvarande verksamhet.

Möjliga nästa karriärsteg

Karriärvägarna inom Swedbank är många och intern rörlighet är något som uppmuntras för att bredda kompetens, personlig utveckling och bankens konkurrenskraft.

Varför jobba hos oss?

Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete på en spännande marknad. Vi stimuleras av lagarbete, antar utmaningar och driver framgångsrikt förändringar i riktning mot det moderna kontoret. Det finns ett brett nät lokalt av specialister att samarbeta med och bygga team kring din kund. Ambitionen är alltid att erbjuda tjänster och service där Swedbank i Umeå har de nöjdaste bankkunderna. Bankkontoren i Swedbank har en tydlig och stark roll på den lokala marknaden. Beslutskraften finns nära kunden genom stora lokala mandat gällande resultat, marknadsbearbetning och kundrelationer. Vi vill också göra ett tydligt avtryck genom ökad samhällsnytta inom vårt verksamhetsområde.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)