Inaktiv platsannons

Junior Produktutvecklare Life Science i Uppsala

Om tjänsten

Junior Produktutvecklare Life Science Om jobbet

ÅF förstärker sin besättning inom produktutveckling mot Life Science! Vi söker dig som vill utvecklas inom rollen som produktutvecklare och projektledare i första hand för utveckling av medicintekniska hjälpmedel, s.k. Medical Device.

Du kommer att få anställning i en sektion med inriktning mot produktutveckling där vi har lite olika erfarenhetsnivåer och inriktningar. Vi inriktar oss i första hand mot medtech-industrier där vi är en central spelare vid utvecklingen av framtidens medical device, diagnostikinstrument och läkemedel.

Som junior produktutvecklare på ÅF kommer du tillsammans med kunden växa i din roll som teknisk expert för att koordinera ett antal utvecklingsaktiviteter som tar en produktidé hela vägen till färdig produkt. Du kommer kunna få möta ett stort antal kontakter bland interna och externa kunder, underleverantörer, produktionsorganisationer, QA, myndigheter och såklart kollegor i utvecklingsledet. Du kommer också få möjlighet att utvecklas i en roll som projektledare i en framtid då ditt cv och din personlighet fått möjlighet att växa med uppdragen. Du kommer arbeta nära teknik, men med stort fokus på kommunikation och ledarskap. Välkommen att skicka in din ansökan, vi rekryterar fortlöpande.

Vem är du?

För att få en god start hos oss vill vi att Du har en ingenjörsutbildning i botten och är nyutexaminerad eller med viss erfarenhet från produktutveckling inom LifeScience. Vi ser gärna att Du kompletterat din ingenjörsutbildning med kurser eller en inriktning inom projektledning/ledarskap eller alternativt att Du har erfarenheter inom dessa områden. Du har ett gediget teknikintresse och ett innovativt tankesätt samtidigt som du ser dig själv som projektledare eller ledare i framtiden. Vi ser gärna att du har erfarenhet från produktutvecklande företag. Är du helt nyutexaminerad har du erfarenhet från relevanta projekt under studietiden.

Som junior produktutvecklare står du för driv, kommunikation och tydlighet! Du brinner för lagarbete samtidigt och kan samtidigt vara självgående när det krävs. Du uppskattar att arbeta i en internationell miljö där du på ett självklart sätt representerar din uppdragsgivare hos externa kontakter. Du är prestigelös och gillar att lösa problem, både högt och lågt. Du har god administrativ förmåga och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Vi erbjuder

*ÅF Future ger nyutexaminerade möjlighet att prova rollen som konsult med möjlighet till anställning hos kunden eller ÅF efter framgångsrikt uppdrag. En möjlighet att starta din karriär på ett spännande och meriterande sätt!

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)