Inaktiv platsannons

Gruppledare inom Telephone Fundraising i Stockholm

Amnesty International är en global människorättsorganisation som med gemensamma krafter vill skapa en värld där mänskliga rättigheter gäller alla. Vill du hjälpa oss?

Om tjänsten

Gruppledare inom Telephone Fundraising

Amnesty International är en global människorättsorganisation som arbetar för alla människors lika värde.  Vi söker nu en gruppledare till vår Telephone fundraising-avdelning som vi driver i egen regi på sekretariatet i Stockholm. Har du ett intresse för mänskliga rättigheter och är bra på att coacha och motivera andra att nå resultat? Då kanske det är dig vi söker!

Teamets uppgift är att via telefon informera om orättvisor runt om i världen, med målet att få fler människor att ta ställning för människors lika värde genom att bli medlemmar i Amnesty eller öka sina månadsgåvor. Som gruppledare kommer du att få direkt inblick i Amnestys arbete på sekretariatet och även få fortbildning inom mänskliga rättigheter och våra tematiska områden. Med din hjälp kan Amnesty växa som organisation och vinna ännu fler segrar för de mänskliga rättigheterna.

DINA ARBETSUPPGIFTER
- Leda en av de tre arbetsgrupper som varje vardagskväll ringer för att värva nya medlemmar till Amnesty Internationals svenska sektion
- Genom coachning och arbetsledning öka gruppens kompetens och förmåga att nå fundraisingmålen
- Säkerställa en trygg och stimulerande arbetsmiljö för telefonkommunikatörerna tillsammans med övriga gruppledare
- Ansvara för att riktlinjer som är uppsatta för att nå resultat, kvalitet och trovärdighet i värvning och ökade gåvor upprätthålls
- Ansvara för den egna gruppens administration och hålla i workshops och utbildningar i grupp
- Bidra till att utveckla rutiner, system och analys för att optimera resultaten, t ex vid rekrytering och coachning

Du kommer rapportera till gruppchefen för Telephone Fundraising som även har personalansvar över teamet.

DINA KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förmågan att engagera och motivera andra att nå resultat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda en grupp i något sammanhang. Har du tidigare jobbat med medlemsvärvning eller telefonförsäljning/telemarketing, gärna inom nyrekrytering, samt inom ideell verksamhet är det meriterande.

För att lyckas i rollen behöver du vara resultatfokuserad och ha god kommunikationsförmåga samt lätt för att samarbeta. För att jobba som gruppledare måste du kunna uttrycka dig väl i tal på svenska och du måste vara minst 18 år.

VILLKOR
Arbetstiden är förlagd måndag-torsdag mellan klockan kl 12:30 -21:00 och fre kl 11:30- 20:00.
Månadslön (ej provision) samt tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Sista ansökningsdag är 21 mars 2018. Tillträde omgående.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Deltidsjobb