Inaktiv platsannons

Avdelningsassistent till huvudkontoret i Stockholm

Jobba hos Systembolaget!

Om tjänsten

Avdelningsassistent till huvudkontoret

Till vårt huvudkontor i Kungsträdgården i centrala Stockholm söker vi nu en Avdelningsassistent till kommunikationsavdelningen.

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen
Att vara avdelningsassistent på Systembolagets kommunikationsavdelning innebär att klara av att hantera många saker samtidigt, ibland under tidspress. Assistenten arbetar nära avdelningschefen men även ledningsgruppen och alla medarbetare. Det huvudsakliga fokuset ligger i att stötta avdelningschefen med hennes kalender, hantering av ledningsmöten där du ingår i gruppen, sköta löpande administration och att initiera, planera och driva projekt och aktiviteter inom avdelningen. Du ansvarar för att driva och utveckla den administrativa planeringen och därmed bidra till att hela avdelningen är så effektiv som möjligt vad gäller administration. Vårt huvudkontor finns mitt i Stockholm city.

På Systembolaget finns också ett assistentnätverk där man gemensamt stöttar varandra och fungerar som stöd och sammanhållande länk inom och utanför avdelningarna och övriga företaget. Assistentnätverket kan också fungera som en expertgrupp i olika företagsgemensamma frågor, t.ex. införandet av IT-baserade arbetssätt som nyss genomförts internt.

Om dig
För att fungera i rollen behöver du ha minst gymnasiekompetens, en dokumenterad assistenterfarenhet på chefsnivå, god administrativ vana och vara noggrann och metodisk i ditt tillvägagångssätt. Du behöver också kunna fatta egna beslut, vara proaktiv och noggrann och ha erfarenhet av hela Office paketet. Du behöver obehindrat behärska svenska och engelska i både tal och skrift. Har du erfarenhet av projektledning och ekonomisk uppföljning är det meriterande.

Som person är du utåtriktad och social, du tycker om att knyta nya kontakter och att bygga relationer. För att trivas och lyckas i rollen krävs att du är prestigelös, flexibel och har en mycket hög serviceanda. Självklart är du noggrann och strukturerad och ligger gärna ett steg före.

Du vet att du i din roll är hela Systembolagets ansikte utåt.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej